Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 15:33
Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători
Mihaela Tatu și-a pierdut sora, lucru pe care l-a anunțat mai târziu și în mediul online

Fosta prezentatoare, care a devenit cunoscută în timp ce prezenta emisiunea ”De 3xfemeie”, trece prin momente cumplite. Mihaela Tatu și-a pierdut sora, lucru pe care l-a anunțat mai târziu și în mediul online. Aceasta și-a cerut scuze pe Facebook, însă nu a avut timp pentru multe în această perioadă. ”Îmi cer scuze. Nu am avut vreme pentru Facebook. Sora mea”, a scris Mihaela Tatu.

Astfel, săbătorile de iarnă, care vin cu repeziciune, nu vor fi pline de toți cei dragi pentru prezentatoare. În cele din urmă, admiratorii acesteia i-au scris cu durere diferite mesaje pentru a o îmbărbăta. ”Este o încercare grea…Îți doresc să ai putere și credință că-i va fi bine!”, ”Sincere condoleanțe! Zbor lin spre stele sufletului său!”, ”Offf…Condoleanțe, îmi pare tare său!”

Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători. Prezentatoarea a rămas fără sora sa, în prag de sărbători

”Condoleanțe, dragă Mihaela! Dumnezeu să o odihnească în lumină și pace!”, ”Dumnezeu să vă aducă multă mângăiere și pace! Condoleanțe!”, ”Sincere condoleanțe și Bunul Dumnezeu să o adihnească în pace. Dumnezeu să vă întărească pe toată familia să treceți peste acest mare necaz!”, au fost câteva dintre comentariile celor care o îndrăgesc pe Mihaela.

Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători
”Îmi cer scuze. Nu am avut vreme pentru Facebook. Sora mea”, a scris Mihaela Tatu

De asemenea, în această perioadă, fost prezentatoare se confruntă cu probleme de sănătate. În cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, Mihaela Tatu a vorbit despre cum a decurs anul 2018 și despre momentele mai puțin bune pe care anul i le-a adus. ”Ai mai avut probleme? Am avut ruptură de ligamente și meniscul rupt la stângul, iar în Bali am avut probleme la dreptul. Ca să-l citez pe dragul meu Cove: „Ce vină avem noi că suntem frumoși și deștepți și cu rezultate?”Te-ai gândit să te muți în Berlin?Unul din motivele pentru care am rămas în Oradea este clima.

Mihaela Tatu: ”Am avut ruptură de ligamente și meniscul rupt la stângul”

Chiar și atunci când este ger, este soare, e lumină, e liniște. Clima de la Berlin seamănă cu clima de la Brașov. E umedă, dar dacă fiica mea își va dori și va avea nevoie de mine, m-aș duce acolo. La Londra unde am stat, am simțit că încep să scârțăi. Obiectivul meu este să-mi păstrez o stare de sănătate bună”, a spus de curând Mihaela Tatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×