Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/12/2018, 15:33
Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători
Mihaela Tatu și-a pierdut sora, lucru pe care l-a anunțat mai târziu și în mediul online

Fosta prezentatoare, care a devenit cunoscută în timp ce prezenta emisiunea ”De 3xfemeie”, trece prin momente cumplite. Mihaela Tatu și-a pierdut sora, lucru pe care l-a anunțat mai târziu și în mediul online. Aceasta și-a cerut scuze pe Facebook, însă nu a avut timp pentru multe în această perioadă. ”Îmi cer scuze. Nu am avut vreme pentru Facebook. Sora mea”, a scris Mihaela Tatu.

Astfel, săbătorile de iarnă, care vin cu repeziciune, nu vor fi pline de toți cei dragi pentru prezentatoare. În cele din urmă, admiratorii acesteia i-au scris cu durere diferite mesaje pentru a o îmbărbăta. ”Este o încercare grea…Îți doresc să ai putere și credință că-i va fi bine!”, ”Sincere condoleanțe! Zbor lin spre stele sufletului său!”, ”Offf…Condoleanțe, îmi pare tare său!”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători. Prezentatoarea a rămas fără sora sa, în prag de sărbători

”Condoleanțe, dragă Mihaela! Dumnezeu să o odihnească în lumină și pace!”, ”Dumnezeu să vă aducă multă mângăiere și pace! Condoleanțe!”, ”Sincere condoleanțe și Bunul Dumnezeu să o adihnească în pace. Dumnezeu să vă întărească pe toată familia să treceți peste acest mare necaz!”, au fost câteva dintre comentariile celor care o îndrăgesc pe Mihaela.

Mihaela Tatu, tragedie în prag de sărbători
”Îmi cer scuze. Nu am avut vreme pentru Facebook. Sora mea”, a scris Mihaela Tatu

De asemenea, în această perioadă, fost prezentatoare se confruntă cu probleme de sănătate. În cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, Mihaela Tatu a vorbit despre cum a decurs anul 2018 și despre momentele mai puțin bune pe care anul i le-a adus. ”Ai mai avut probleme? Am avut ruptură de ligamente și meniscul rupt la stângul, iar în Bali am avut probleme la dreptul. Ca să-l citez pe dragul meu Cove: „Ce vină avem noi că suntem frumoși și deștepți și cu rezultate?”Te-ai gândit să te muți în Berlin?Unul din motivele pentru care am rămas în Oradea este clima.

Mihaela Tatu: ”Am avut ruptură de ligamente și meniscul rupt la stângul”

Chiar și atunci când este ger, este soare, e lumină, e liniște. Clima de la Berlin seamănă cu clima de la Brașov. E umedă, dar dacă fiica mea își va dori și va avea nevoie de mine, m-aș duce acolo. La Londra unde am stat, am simțit că încep să scârțăi. Obiectivul meu este să-mi păstrez o stare de sănătate bună”, a spus de curând Mihaela Tatu.

Închide ×