Mihaela Tatu, probleme de sănătate. De ce nu poate părăsi țara? „Dacă va fi nevoie…”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/12/2018, 13:06
Mihaela Tatu, probleme de sănătate. De ce nu poate părăsi țara? „Dacă va fi nevoie…”
Mihaela Tatu, despre problemele de sănătate și motivele pentru care nu dorește să părăsească țara

Mihaela Tatu a vorbit în cadrul emisiunii de televiziune „Vorbește lumea” despre cum a decurs anul 2018 și despre experiențele care au ajutat-o să se dezvolte pe toate planurile. De asemenea, vedeta a dezvăluit și despre fiica sa și relația deosebită pe care o au cele două.

„Cum mai arată viața ta acum? Călătoresc, muncesc, viața mea este în tihnă, e liniștită. Cum arată anul 2018 pentru Mihaela Tatoiu? Anul 2018 a arătat foarte bine pe partea dezvoltării mele profesionale și emoționale, a fost foarte bună. Am mers într-un rezort în Bali, iar numai mie mi se putea întâmpla să mi se rupă meniscul. M-am operat, iar apoi m-am dus la Oradea. Totul a curs așa cum așa cum de multe ori m-am așteptat. Am mers la fiica mea în Berlin, unde este studentă la informatică, în anul 2.”

Mihaela Tatu, declarații despre anul 2018

Cunoscuta vedetă a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a discutat despre problemele de sănătate din ultima perioadă, dar și despre fiica sa. „Ea s-a adaptat foarte bine acolo. Anul acesta mi-am schimbat apartamentul din Oradea, am mai mers și 6 zile în Londra. Care a fost cel mai frumos moment al anului 2018? Cel mai frumos eveniment pentru mine în 2018 a fost relația cu fiica mea, profunzimea și armonia care contorizează tot/ Dacă ar fi să ne gândim la cel mai dificil, care ar fi? Nu știu ce înseamnă să te plictisești, așa că momentul în care nu pot să fac ceva din cauza unei probleme fizice, mă deranjează.

Mihaela Tatu, declarații despre fiica sa care studiază în Berlin.
Mihaela Tatu, declarații despre fiica sa care studiază în Berlin.

Ai mai avut probleme? Am avut ruptură de ligamente și meniscul rupt la stângul, iar în Bali am avut probleme la dreptul.  Ca să-l citez pe dragul meu Cove: „Ce vină avem noi că suntem frumoși și deștepți și cu rezultate?”Te-ai gândit să te muți în Berlin?Unul din motivele pentru care am rămas în Oradea este clima. Chiar și atunci când este ger, este soare, e lumină, e liniște. Clima de la Berlin seamănă cu clima de la Brașov. E umedă, dar dacă fiica mea își va dori și va avea nevoie de mine, m-aș duce acolo. La Londra unde am stat, am simțit că încep să scârțăi. Obiectivul meu este să-mi păstrez o stare de sănătate bună”, a declarat Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×