Schimbarea anului. Mihaela Tatu a slăbit 20 de kilograme într-un an. Vezi cum arată ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/10/2017, 22:35
Schimbarea anului. Mihaela Tatu a slăbit 20 de kilograme într-un an. Vezi cum arată ACUM GALERIE FOTO

Mihaela Tatu îşi expune cu mândrie trupul şi nu mai ţine cont de gura lumii. Fosta vedetă a emisiunii “De 3 x femeie” se distrează de mama focului în Bali. La 54 de ani a reuşit performanţa să scape de 20 de kilograme într-un an şi se simte plină de viaţă.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

S-a retras de vreo 7 ani din luminile reflectoarelor şi se pare că Mihaelei Tatu nu-i este dor de televiziune. Face ce-i place şi este mai fericită ca oricând, iar asta se reflectă şi în starea ei de spirit. E mereu cu zâmbetul pe buze şi cu chef de viaţă!

Mihaela a făcut şi plajă şi şi-a arătat cu mândrie corpul zvelt, după ce a slăbit considerabil. ”Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, declara Mihaela Tatu în martie 2017, la un eveniment monden.

Viaţa Mihaelei Tatu a fost dată peste cap cu ceva timp în urmă când a aflat că ar putea avea cancer. După mai multe investigaţii diagnosticul a făcut-o să respire uşurată: are fibrom uterin, o afecţiune frecventă la femeile care au peste 40 de ani.

Îndrăgita vedetă a rămas pe veci cu ştampila „De 3 x femeie”, după numele emisiunii pe care a realizat-o timp de 7 ani la Acasă TV, începând cu 14 februarie 2001. Acum, vedeta este trainer pe dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, voice over, moderator/prezentator de evenimente. Mihaela Tatu a prezentat emisiunile „Viaţa bate filmul” (PRO TV), „De 3 x femeie” (Acasă TV), „Celebri sau nu” (Antena 2) şi „La Hanul lui Tatu” (Antena 2).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×