Cum arată acum Maria Băsescu și ce s-a întâmplat cu ea de când Traian Băsescu nu mai e președinte

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/05/2019, 12:36
Cum arată acum Maria Băsescu și ce s-a întâmplat cu ea de când Traian Băsescu nu mai e președinte GALERIE FOTO
Maria Băsescu a fost una din cele mai elegante prime doamne ale României

Maria Băsescu a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai delicate și mai elegante prime doamne ale României. Emana căldură la fiecare apariție și avea un rol important în îmbunătățirea imaginii președintelui Traian Băsescu, implicat într-o serie de conflicte pe durata celor două mandate (Vezi mai multe imagini noi cu Maria Băsescu în GALERIA FOTO)

Maria Băsescu, o familistă convinsă

Omul Maria Băsescu a fost mai puțin cunoscut pentru publicul larg. În cei 10 ani de mandat, soția fostului președinte al României a acordat puține interviuri, însă destul de relevante pentru a o cunoaște mai bine. Maria Băsescu a vorbit într-o anumită ocazie despre cum era viața ei când Traian era marinar.

”Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”, mărturisea gâtuită de emoții fosta primă doamnă a țării, scria libertatea.ro.

Maria Băsescu și Bercea Mondial, la Festivalul Rromilor în 2009
Maria Băsescu primește o salbă din aur de la Bercea Mondial

Salba din aur și scandalul Bercea Mondial

Maria Băsescu a fost întotdeauna retrasă pe timpul mandatului fostului președinte, ocupându-se mai mult de familie. Și astăzi, când are nepoți, Maria stă mai tot timpul cu aceștia și cu fiicele sale. În traiectoria soției fostului marinar Băsescu a existat și un moment de cumpănă, cel de la Ziua Rromilor, în care aceasta primea salbe din aur de la Bercea Mondial.

Maria Băsescu a participat alături de Traian la Festivalul Rromilor de la Costești, județul Vâlcea, când a primit de la Sandu Anghel, temutul interlop cunoscut sub numele Bercea Mondial, o salbă despre care s-a zis că ar fi din aur. Ulterior, s-a aflat că salba respectivă nu ar fi fost din aur, așa cum vuia presa în 2009, când a avut loc apariția de la Costești.

După câțiva ani, jurnaliștii spuneau că președintele Traian Băsescu ar fi fost ajutat în acel an să câștige alegerile de către comunitatea rromă. De altfel, fratele președintelui a fost arestat într-un dosar de corupție în care era implicat inclusiv Bercea Mondial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×