Bercea Mondial, eliberat din închisoare! Ce va face în libertate! VIDEO

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 20:46
Bercea Mondial, eliberat din închisoare! Ce va face în libertate! VIDEO GALERIE FOTO
VIDEO Bercea Mondial, eliberat din închisoare! Ce va face în libertate

Bercea Mondial a fost eliberat din închisoare! Interlopul Sandu Anghel a ieșit mai devreme de după gratii în urma unei decizii a magistraților. Cel cunoscut sub numele de Bercea Mondial a fost pus în libertate cu doi ani mai devreme față de data la care trebuia să iasă. Acesta a fost condamnat în mai 2014 la 8 ani și nouă luni de închisoare.

Anghel Sandu, zis și Bercea Mondial, a fost eliberat din închisoare în urma unei decizii a magistraților. El a ajuns după gratii după ce și-a înjunghiat unul dintre nepoți, pe Ionuț Anghel. Acesta din urmă a ajuns în seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenţă Craiova cu răni grave produse cu un cuţit. Victima l-a indicat atunci ca agresor pe Sandu Anghel. După ce Bercea Mondial a fost arestat preventiv şi dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima şi-a schimbat declaraţia, dar Bercea Mondial tot a primit condamnarea.

Bercea Mondial, eliberat din închisoare! Trebuie să urmeze un curs de calificare profesională

Bercea Mondial a fost eliberat din închisoare! În primele sale cuvinte în libertate, acesta a lăudat locul în care și-a executat pedeapsa. ”Cea mai bună pușcărie din țară e asta de la Drobeta Turnu Severin”, le-a spus Bercea jurnaliștilor, la ieșirea din penitenciar. Chiar dacă acum este liber, Bercea Mondial nu a scăpat de emoții. În iunie 2018, el a mai fost trimis în judecată într-un alt dosar pentru tentativă de omor calificat.

Eliberat condiționat, Bercea Mondial se va afla sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Olt până în 2021, timp în care el  trebuie să urmeze un curs de calificare profesională. Dosarul pentru care Bercea Mondial a făcut închisoare este cel în care acesta prin intermediari i-ar fi dat mită lui Mircea Băsescu să intervină în dosar în favoarea sa. În urma acestor fapte, fratelui președintelui României, Traian Băsescu, a ajuns și el după gratii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×