Mircea Băsescu, eliberat! Decizia magistraţilor este una definitivă!

Filon Stan   
în Hotnews
11/09/2017, 10:23
Mircea Băsescu, eliberat! Decizia magistraţilor este una definitivă!

Mircea Băsescu, eliberat! Tribunalul Constanţa a decis să-l elibereze condiţionat pe fratele preşedintelui Traian Băsescu, care a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi se află la Penitenciarul Poarta Albă.

Tribunalul Constanţa a judecat în 4 septembrie contestaţia depusă de procurorii anticorupţie la decizia Judecătoriei Medgidia din 19 iulie prin care Mircea Băsescu poate fi liberat condiţionat. În cadrul procesului, reprezentantul DNA a afirmat că Mircea Băsescu trebuie să rămână în continuare încarcerat deoarece perioada petrecută în detenţie este considerată insuficientă pentru reeducarea sa, precizând că el nu a dat dovezi temeinice de îndreptare, anunţă News.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mircea Băsescu, eliberat! Avocaţii au susţinut că Băsescu nu este un pericol public

Apărătorul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a susţinut că acesta îndeplineşte toate criteriile de eliberare condiţionată, spunând că poate fi redat societăţii deoarece nu prezintă niciun risc.

Mircea Băsescu a spus în faţa instanţei că are probleme de sănătate, că este nevoit să îşi cumpere medicamentele de care are nevoie şi că alţi condamnaţi cu pedepse mai mari ca a sa au fost puşi deja în libertate, admiţându-li-se cererea de eliberare condiţionată. El a mai spus că nu va fi tentat să săvârşească alte fapte de corupţie după ieşirea din închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×