Cum arată acum Lulu Mihăescu. Ce s-a ales de actrița din Veronica după ce a plecat în Canada

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/06/2019, 17:44
Cum arată acum Lulu Mihăescu. Ce s-a ales de actrița din Veronica după ce a plecat în Canada GALERIE FOTO
Cum arată Lulu Mihăescu la 50 de ani. Sursa foto: TVR

Lulu Mihăescu, pe numele ei Luminița Petre, a împlinit 50 de ani recent. Actrița din Veronica (producție cinematografică de mare succes în perioada comunistă) este stabilită în Canada din anul 1996. Trăiește la Vancouver, unde are meseria de profesoară de pian, una dintre pasiunile ei secrete care a devenit o profesie în toată regula.

Lulu Mihăescu, complet schimbată la 50 de ani

În Canada, Lulu este căsătorită și are și o fată în vârstă de 26 de ani. Înainte să părăsească definitiv România, actrița care i-a dat viață poznașei Veronica a fost clăpar în formația Timpuri Noi. Actrița i-a dat viață Veronicăi, o fetiță de 5 ani care trăia într-un cămin de copii, căreia zâna îi dăruise o traistă fermecată.

Actrița care a jucat în ”Veronica” și ”Veronica se întoarce” a mai participat și în producțiile ”Mama”, ”Saltimbancii” și ”Un saltimbanc la Polul Nord”. Pe lângă cariera de actriță, aceasta s-a remarcat și în muzică. A cântat în trupa Timpuri Noi în anii 90, însă cariera ei artistică s-a întrerupt de dorința de a începe o viață nouă în străinătate.

Lulu Mihăscu a îmbătrânit frumos. Sursa foto: Ok Magazine

Lulu Mihăescu a făcut parte din trupa muzicală Timpuri Noi

Unul dintre hiturile pe care le-a scos alături de trupa Timpuri Noi este ”Perfect”. Pe vremea când activa în respectiva formație avea un look complet diferit, căci deja crescuse. Nu mai semăna absolut deloc cu micuța din filmul Veronica. Producția pentru copii din vremea ceaușistă a fost regizată de Elisabeta Bostan.

În rolurile principale au fost Lulu Mihăescu, Margareta Pâslaru și Dem Rădulescu. Filmul a avut un real succes în perioada de dinainte de 1989. Margareta Pâslaru o interpreta pe Zâna cea Bună, care era și învățătoarea, Dem Rădulescu era Motanul Dănilă, Vasilica Tastaman o interpreta pe Vulpea cea șireată, Smaranda era interpretată de Angela Moldovan, Manuela Hărăbor era unul dintre copiii din orfelinat, iar George Mihăiță era Șoricelul Aurică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×