Cum a apărut Margareta Pâslaru la un eveniment monden. Accesoriul inedit purtat de cântăreață. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/02/2019, 16:54
Cum a apărut Margareta Pâslaru la un eveniment monden. Accesoriul inedit purtat de cântăreață. FOTO GALERIE FOTO
Margareta Paslaru a facut furori la ultima sa aparitie publica

Celebra Margareta Pâslaru, ajunsă acum la vârtsa de 75 de ani, și-a făcut apariția într-un mare fel la o petrecere organizată de revista Ok! La fel ca vedetele de la Hollywood, artista a coborât dintr-o limuzină și a fost fotografiată la tot pasul, fapt care s-a văzut că i-a făcut plăcere.

Margareta Pâslaru nu a surprins doar prin atitudine, ci prin combinația vestimentară pe care a ales s-o poarte la evenimentul monden. Îmbrăcată într-un compleu negru-argintiu strălucitor, peste care a purtat un trenci laminat într-o nuanţă de auriu, Margareta Pâslaru i-a făcut pe cei prezenţi să se oprească pentru câteva secunde din ceea ce făceau ca să o privească insistent.

Margareta Pâslaru, apariție de senzație la un eveniment monden

La ţinuta îndrăzneaţă, celebra actriță și cântăreață a purtat un accesoriu croşetat pe faţă pe care l-a prins de tâmple. S-a învârtit în marea de vedete autohtone, a socializat cu toată lumea, semn că solista se simte în largul ei atunci când alege să iasă din casă.

Margareta Paslaru
Margareta Paslaru, urmarita de fotografi ca o vedeta de la Hollywood

Margareta Pâslaru s-a născută în 1943 și a debutat pe scenă la doar 4 ani, în rolul copilului din „Madame Butterfly” de Puccini. Compozitorul George Grigoriu a numit-o „un mit al muzicii uşoare”. Era studentă la Drept când a fost sunată şi invitată la o audiţie cu Liviu Ciulei, pe care l-a fermecat cu vocea versatilă, tonul grav şi infinitele posibilităţi pe care i le oferea regizorului de a lucra şi şlefui personajul.

A debutat pe scenă la vârsta de 4 ani

La vârta de 19 ani, Margareta Pâslaru o interpreta pe Polly Peachum în „Opera de trei parale”, de Bertold Brecht. Piesa s-a jucat în patru stagiuni şi a înregistrat o cifră record: aproximativ 400 de reprezentaţii. Au urmat teatru radiofonic, emisiuni de televiziune și multe filme.

Actrița a ajuns în New Jersey, Statele Unite, unde a trăit o bună perioadă din viață. A fost o călătorie despre care îşi aminteşte, în primul rând, că i-a oferit posibilitatea de a-i asigura Măriucăi, fiicei ei, tot ce este mai bun. A revenit în România şi a continuat să-şi poarte numele cu mândrie. Cu o carieră de invidiat, artista a fost considerată decenii întregi cea mai frumoasă cântăreaţă din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×