Cum arată acum fosta iubită a lui Andi Moisescu. Mirela Bucovicean este una dintre cele mai de succes femei din România FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 18:39
Cum arată acum fosta iubită a lui Andi Moisescu. Mirela Bucovicean este una dintre cele mai de succes femei din România FOTO GALERIE FOTO
Mirela Bucovicean are o afacere de succes și s-a dedicat 100 % carierei. Sursa foto: Instagram

Mirela Bucovicean a fost iubita lui Andi Moisescu în perioada 1998 -2003. După despărțirea de realizatorul TV frumoasa șatenă s-a dedicat carierei, în timp ce fostul iubit s-a căsătorit la scurt timp cu Olivia Steer (în anul 2004). Mirela Bucovicean este una dintre cele mai de succes femei din România. 

Fosta iubită a lui Andi Moisescu Mirela Bucoviceanu are o carieră de succes

Mirela Bucovicean și Andi Moisescu au format un cuplu timp de 5 ani. După despărțirea care a avut loc în 2003 fosta iubită a lui Andi Moisescu s-a dedicat carierei și a devenit una dintre cele mai de succes femei din România. „Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, a declarat prezentatorul TV pe vremea în care formau un cuplu. Mirela Bucovicean deține un magazine online, Molecule F , unde cei mai buni designeri români își vând produsele și colecțiile. 

Businessul Mirelei a fost lansat în urmă cu 9 ani și în scurt timp afacerea a scos un profit de 200.000 de euro. Fosta iubită a lui Andi Moisescu lucrează de la vârsta de 14 ani în domeniul antreprenoriatului în modă. Mirela a lucrat la afacerea familiei și astfel experiența pe care o avea a ajutat-o la construirea proiectului care avea să fie unul de succes. Mirela a investit inițial în afacere aproximativ 50.000 de euro, dar ulterior afacerea ei a crescut și Molecule F s-a transformat într-un brand de succes. Astăzi site-ul este unul exclusivist și dictează tendințele în rândul designerilor autohtoni.

Înainte de a pune bazele propriei firme Mirela a lucrat în radio, TV, presă, editor de fashion sau beauty, iar ulterior s-a axat pe marketing și vânzări. A terminat Universitatea pentru Relații Economice Internaționale și Drept, iar experiența mediului de business și independența le-a câștigat în cadrul afacerii de familie. „Experiența mea universitară este în domeniul economic și în cel juridic. Am terminat Facultatea de Relații Economice Internaționale și Facultatea de Drept. Când ești mic, cel puțin generația mea, nu aveam în cap că vreau să fiu antreprenor, dar sunt rezultatul educației pe care am primit-o acasă. Este influența mamei mele, care m-a împins întotdeauna înainte și să fiu pe picioarele mele, să fiu independentă, să fiu serioasă în munca pe care o fac. Tot ce am învățat acasă am aplicat.”, a declarat Mirela în urmă cu un an pentru verdict.ro. 
Mirela Bucovicean a avut o relație de 5 ani cu Andi Moisescu
Mirela Bucovicean are o afacere de succes și s-a dedicat 100 % carierei. Sursa foto: Instagram

Ce pasiuni are fondatoarea businessului Molecule F

Mirela Bucovicean a declarat că nu are idoli și că tot ce a construit este datorită cunoștințelor pe care le-a acumulat de-a lungul anilor, ”lucruri pe care le-am învățat de la toți oamenii din jurul meu”. Mirelei îi place foarte mult să citească și face acest lucru chiar dacă se simte obosită. Ea le recomandă tinerilor întreprinzători să se documenteze mult, să fie curioși și să cunoască poveștile oamenilor de succes.

„Puterea exemplului eu cred că este importantă și de aceea și eu mereu sunt deschisă să povestesc despre tot ce înseamnă Molecule F, despre experiența mea profesională. Cred că dacă pot inspira măcar un om la o conferință, dacă pot să îi schimb în bine viața, pentru mine este suficient”, a mai spus Mirela Bucovicean.

Mirela nu este pasionată de haine chiar dacă lucrează în această industrie de 30 de ani. Femeia de afaceri știe să aleagă piesele vestimentare de care chiar are nevoie și nu cumpără niciodată doar de dragul de a face acest lucru. „Dressingul meu este mult mai mic decât crede lumea. Eu lucrez în industria asta de aproape 30 de ani și în momentul în care te obișnuiești atât de mult cu hainele știi să faci diferența între ele. Nu sunt un client care cumpără doar de dragul de a cumpăra. Cumpăr ceva doar pentru că îmi place în mod deosebit și e o piesă cu care rezonez. Am cam jumătate din dressingul meu designeri români, multe piese de la branduri intrnaționale, câteva piese vintage și mai am port tradițional românesc și nu numai. Îmi place să iau din mai multe culturi piesele lor autentice și să le combin cu altele extrem de neașteptate”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×