Andi Moisescu de la PRO TV, despre scandalul cu Olivia Steer: ”A fost linșată mediatic!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/03/2019, 22:27
Andi Moisescu de la PRO TV, despre scandalul cu Olivia Steer: ”A fost linșată mediatic!” GALERIE FOTO
Andi Moisescu isi apara sotia in scandalul vaccinarilor

Andi Moisescu sare în apărarea soției sale, Olivia Steer, care este împotriva vaccinării copiilor, a mamografiilor și a chimioterapiei! Vedeta de televiziune susține că nu este corect ce i s-a întâmplat soției sale și nu este deloc mulțumit pentru modul în care a fost tratată soția sa doar pentru punctul ei de vedere.

Andi Moisescu își apără soția în scandalul vaccinării

„Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic, pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, declara Moisescu pentru revista Plafar. În urmă cu 16 ani, soţia lui Andi Moisescu intra în casele românilor cu primele ştiri ale dimineţii, la PRO TV. A urmat „Dansez pentru tine”, „Business Magazin”, „Dansez pentru tine” şi „Doamne de poveste”.

Olivia Steer s-a schimbat. Vedeta de televiziune a trecut prin doua drame care i-au marcat puternic viața. Și-a pierdut tatăl, apoi sora. Ambii au pierdut lupta cu cancerul. Din 2010, de când a murit sora ei, Olivia Steer a renunţat la televiziune, și şi-a schimbat total stilul de viaţă şi priorităţile.

Andi Moisescu spune ca sotia sa a fost linsata mediatic

Olivia Steer și-a pierdut tatăl și sora, care au murit de cancer

În ultimii ani a militat împotriva vaccinurilor, a mamografiilor, a chimioterapiei. A promovat acerb un stil de viaţă raw vegan, pe care ea l-a îmbrăţişat împreună cu familia ei, însă din cauza notorietăţii a reuşit să fie urmărită de peste 60 de mii de fani.

Recent, Olivia Steer a întrebat un medic dacă este adevărat că vaccinurile conin aluminiu, iar acesta ar provoca boli grave copiilor. Medicul a recunoscut că în vaccinuri se regăsește și aluminiu, dar într-o cantitate mult mai mică decât se regăsește în laptele cu care mamele își alăptează pruncii la sân!

“Vaccinurile au fost inventate acum aproape 100 de ani, pentru uz curent, pentru a preveni boli cu potențial periculos și sunt destinate unui grup mare de oameni. Ele introduc in corpul copilului infecția naturală, de așa manieră în care seamănă cu un fel de antrenament, pregătesc sistemul imun pentru intâlnirile viitoare. Răspunsul la întrebarea dacă vaccinurile dau autism este nu.

Trebuie să plecăm de la o realitate, care a fost documentată,  că articolul lui Andrew Wakefield este fraudă științifică. Nu este un experiment științific. Sunt descriși 12 copii la care se presupune că au făcut autism din cauza vaccinului, dar nu trebuie să spunem cum au fost obținute probele de sânge”, a explicat medicul la emisiunea „Vorbește lumea”.

“Acei copii care sunt alăptați la sân primesc de zece ori mai mult aluminiu din laptele matern decât din vaccinurile făcute în primele 6 luni de viață. De asemenea, cei care primesc lapte de soia, pentru că sunt alergici la alt tip de lapte primesc de 50 de ori mai mult aluminiu decât ar primi vaccinurile din primele luni de viață”, a mai spus medicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×