Ea este femeia cu care s-a iubit Andi Moisescu înainte să se însoare cu Olivia Steer! „Am fost atras din prima de ea!” Cum arată ACUM Mirela! A ajuns milionară în euro şi este o adevărată DIVĂ! Vezi imagini

Andrei Trifan   
în Reality show
26/12/2017, 16:04
Ea este femeia cu care s-a iubit Andi Moisescu înainte să se însoare cu Olivia Steer! „Am fost atras din prima de ea!” Cum arată ACUM Mirela! A ajuns milionară în euro şi este o adevărată DIVĂ! Vezi imagini GALERIE FOTO

Cunoscutul om de televiziune Andi Moisescu formează un cuplu cu Olivia Steer şi se bucură împreună de cei doi copii pe care îi au împreună. Înainte de a-şi cunoaşte soţia, prezentatorul a avut însă o relaţie frumoasă, de cinci ani, cu o femeie care, între timp, a devenit milionară în euro.

Mirela Bucovicean şi Andi Moisescu au devenit un cuplu de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 1998, după ce, aşa cum mărturisea Andi într-un interviu. După aproape cinci ani de când erau împreună, prezentatorul de la ApropoTV spera că vor continua încă alţi cinci fericiţi alături de Mirela, însă nu a fost să fie aşa. Cei doi s-au despărţit.

Andi Moisescu a avut o relaţie de cinci ani, înainte de a o întâlni pe Olivia Steer

După despărţirea de Moisescu, Mirela s-a concentrat pe carieră, devenind o femeie de afaceri de succes, cu câteva milioane de euro în cont, ea deţinând un magazin online unde se comercializează produsele celor mai importanţi designeri români. La scurt timp, în 2004, Moisescu s-a căsătorit cu Olivia Steer, în timp ce Mirela Bucovicean s-a dedicat carierei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×