Cum arată acum Dana Războiu. Ce s-a întâmplat cu ea după divorțul de Bogdan Enoiu

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/06/2019, 11:46
Cum arată acum Dana Războiu. Ce s-a întâmplat cu ea după divorțul de Bogdan Enoiu GALERIE FOTO
Dana Războiu arată incredibil, la 42 de ani. Sursa foto:click.ro

Dana Războiu a înflorit, pur și simplu, după divorț, iar cele mai recente imagini cu fosta știristă în prim-plan nu fac altceva decât să confirme acest lucru. Aparițiile sale din ultima vreme stârnesc admirația tuturor celor din jur, mai ales pentru că vedeta radiază de-a dreptul (VEZI IMAGINI CU EA IN GALERIA FOTO).

Dana Războiu arată extraordinar după divorț

Ceea ce inițial părea doar un simplu zvon, avea să devină realitate chiar cu puțin timp înaintea sărbătorilor pascale. După 11 ani de căsnicie, Dana Războiu a luat decizia de a divorța de Bogdan Enoiu, nume sonor în industria publicitară din România.

Tot acest timp pare să se fi scurs însă mai ales în favoarea fostei prezentatoare a știrilor TVR, care a lăsat problemele deoparte, preferând să se dedice atât copiilor săi, Marc și Victor, cât și numeroaselor activități, printre care se numără concursurile de robotică, unde fiul cel mare a înregistrat rezultate remarcabile. Mai mult decât atât, vedeta nu și-a neglijat nici propria persoană, lucru care poate fi observat cu ochiul liber în fotografiile postate recent pe rețelele de socializare. La  cei 42 de ani ai săi, Dana Războiu are o siluetă de invidiat, care îi permite să opteze inclusiv pentru ținute îndrăznețe, precum fustele de o palmă ce îi pun în evidență picioarele superbe.

Dana Războiu a înflorit după divorțul de Bogdan Enoiu. Sursa foto:click.ro
Dana Războiu a înflorit după divorțul de Bogdan Enoiu. Sursa foto:click.ro

Mesajul care anunța divorțul

Cu puțin timp înaintea divorțului, fosta știristă a transmis un mesaj prin care anunța, foarte subtil, separarea de soțul său, Bogdan Enoiu. La vremea respectivă, Dana Războiu se arăta extrem de dezamăgită de omul cu care a fost căsătorită mai bine de 11 ani.

Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Și pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să va spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună” , a scris Dana Războiu, pe contul personal de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×