Divorţ răsunător! Dana Războiu s-a despărţit în secret de Bogdan Enoiu

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2019, 10:34
Divorţ răsunător! Dana Războiu s-a despărţit în secret de Bogdan Enoiu GALERIE FOTO
Dana Războiu a pus capăt mariajului după 11 ani de zile. Sursa foto: hepta.ro

După 11 ani de mariaj, fosta prezentatoare a Telejurnalului de la TVR, Dana Războiu, s-a despărțit de Bogdan Enoiu. Relația lor a cunoscut suișuri și coborâșuri, iar zvonurile despre divorț au început să circule în presa de scandal chiar de la începutul acestui an. Dana este acum separată și se gândește să își reconstruiască viața.

Dana Războiu, despărțire secretă de Bogdan Enoiu

Dana Războiu a obișnuit să își petreacă Sărbătorile Pascale cu soțul și băiatul cel mare în Maldive, însă anul ăsta a mers acolo singură. Mai mult, pe Instagram a devenit destul de inactivă, iar fotografii cu soțul ei nu s-au mai văzut de ceva vreme. Pe un Instastory, Dana spunea că este acum o femeie mult mai împlinită, deci mai fericită, scrie cancan.ro. 

Bogdan Enoiu, milionarul Coca-Cola, nu a mai fost văzut la brațul femeii cu care de 11 ani împărțea aceeași casă. Omul de afaceri nu a dorit să vorbească absolut deloc despre starea civilă actuală, dorind astfel să nu alimenteze speculațiile, deși uneori chiar și tăcerea este un răspuns, iar cârcotașii profită de orice reacție, chiar și de lipsa ei, pentru a-și confirma informațiile.

Dana Războiu se gândea la divorț încă din primele zile ale lui 2019. Sursa foto: hepta.ro

Dana ar fi fost înșelată în repetate rânduri

Motivul despărțirii ar fi infidelitatea. Dana ar fi fost înșelată în repetate rânduri, iar după ce ar fi aflat de escapadele soțului, vedeta TVR a decis să pună punct mariajului de mai bine de un deceniu. Apropiații celor doi spuneau că prezentatoarea de știri s-a decis să divorțeze încă din luna ianuarie a acestui an.

Nu mai există drum spre împăcare între ei, Dana este foarte hotărâtă să divorțeze, ultimii ani au fost un calvar pentru ea, mai ales că trebuia să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să pară că este foarte fericită, ceea nu este deloc așa. A fost înșelată cu mai multe femei, culmea, și mai tinere decât ea, și este în continuare”, spuneau apropiați ai cuplului pentru cancan.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×