Cum afectează Luna Plină în Capricorn zodiile. Trei nativi vor trece prin clipe grele

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 16:17
Cum afectează Luna Plină în Capricorn zodiile. Trei nativi vor trece prin clipe grele
Luna plină în Capricorn aduce schimbări majore. Sursa foto: Huffington Post

Marțea viitoare, pe 16 iulie, se produce fenomenul de Lună Plină în Capricorn. Acest eveniment astrologic va influența puternic destinele tuturor zodiilor. Trei dintre nativi vor trece prin momente grele, căci pentru ei se anunță mai multe momente ale adevărului. 16 iulie va fi o zi din care se va face dreptate pentru mulți, însă nu așa cum și-au imaginat.

Cum afectează Luna Plină în Capricorn zodiile: Cine are parte de dușuri reci

Pentru Berbeci este o perioadă în care vor munci din greu pentru a restabili echilibrul emoțional. Luna Plină va pune accentul pe dezvoltarea lor profesională și pe multă învățare.

Taurii vor aborda sectoare noi ale vieții, ba chiar părțile abstracte ale acesteia. Devin pasionați de tot felul de științe și pseudoștiințe și descoperă veleități pe care nu bănuiau că le au.

Fecioarele se concentrează asupra sectorului amoros. Sursa foto: consciousreminder.com

Racii trebuie să fie prudenți

Gemenii trec și ei printr-un puternic proces de transformare, unul care necesită concentrare 100%. Nu mai merge cu amânarea deciziilor sau cu micile păcăleli specifice acestor nativi.

Racii au nevoie de multă prudență. Unele lucruri pe care le fac, chiar dacă sunt bine intenționate, pot fi în defavoarea lor. Au de îndurat multe, dar scopul este unul nobil.

Leii devin mai responsabili cu cei din jur și se implică mai mult în munca de echipă. Au parte de multe surprize plăcute la serviciu și devin mici vedete pentru că ideile lor se dovedesc a fi profitabile.

Fecioarele se concentrează foarte mult asupra sectorului amoros. Apar tot felul de nemulțumiri și angoase, dar care vor dispărea la fel de repede cum răsar.

Balanțele se preocupă de bunurile materiale pe care le dețin singure sau pe care le împart cu partenerul de viață. Fac o reorganizare completă și își modernizează habitatul.

Scorpionii pun accentul mai mult pe dialog decât pe acțiune, iar asta poate fi un lucru bun cu condiția să tragă concluziile potrivite dacă vor rezultate imediate.

Săgetătorii pornesc pe un drum nou, unul plin de lucruri benefice. Încep o carieră nouă și se înconjoară de persoane care îi ajută să facă tot ce își propun.

Capricornii au de recuperat anumite termene legate de locul de muncă. Fac eforturi uriașe pentru a se integra într-un colectiv mult mai bine pregătit și mai activ decât ei.

Vărsătorii se refugiază în zona spirituală și se pregătesc de noi experiențe de suflet. Își schimbă stilul de viață.

Peștii se implică mai mult în anumite acțiuni sociale. Încep să vadă cu ochi buni, de pildă, activitatea de voluntariat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×