Zodiile care vor suferi cel mai mult din iubire până la finalul anului

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/06/2019, 18:57
Zodiile care vor suferi cel mai mult din iubire până la finalul anului
Racii și Scorpionii vor trece prin despărțiri grele. Sursa foto: pixabay.com

4 zodii sunt destinate decepțiilor în dragoste. Până la finalul anului, vor trăi o serie de dezamăgiri care le va schimba complet starea de spirit și perspectivele despre ce înseamnă o relație de iubire. Pentru unele dintre ele, aceste obstacole amoroase vor fi binevenite căci vor avea multe de învățat. Așadar, tot răul va fi spre bine.

Cele 4 zodii care vor suferi cel mai mult din dragoste

Pești. Nativii Pești culeg ce seamănă. Dacă până acum au pus biciul în relație și nu au ținut cont de sentimentele partenerului de viață, vine răsplata. Acești nativi trebuie să înceteze a mai da ordine sau a se impune cu orice preț. Unele lucruri se pot schimba pentru ei destul de rău dacă nu se redresează pe parcurs. Vor suferi mult din cauza greșelilor pe care le fac.

Rac. Racii se vor simți neînțeleși. Nu este tocmai anul lor din punct de vedere amoros. Vor lăsa garda jos de foarte multe ori tocmai pentru că încrederea lor va fi tot mai slăbită. Nativii de apă se vor confrunta cu propriile lor frustrări pe care le vor expune într-o manieră eronată înb relația lor de amor. Vor avea parte de momente dificile mai ales din luna iulie încolo.

Gemenii au un an de cumpănă din punct de vedere sentimental. Sursa foto: pixabay.com

Gemenii pun stop relației

Scorpion. Scorpionii iau decizii pripite care pot duce la despărțiri sau divorțuri furtunoase. În toamna acestui an își dau seama că merită altceva de la viață, că unele legături amoroase nu au nicio noimă. Își vor da seama că trebuie să încerce altceva, că au avut o idee greșită despre ce înseamnă dragostea și cum ar trebuie să arate perechea ideală.

Gemeni. Nici Gemenii nu o vor duce extraordinar din punct de vedere sentimental. Pentru ei 2019 este un an test, un an plin de provocări, un an plin de momente complicate pe plan emoțional. Partea proastă este că își caută alinarea fix în brațele persoanei potrivite, deci cel mai bine ar fi să își ducă singuri suferința în cârcă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×