Cum a slăbit Smiley 10 kilograme în izolare, în timp ce mulți oameni s-au îngrășat. Secretul artistului

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/05/2020, 13:24
Cum a slăbit Smiley 10 kilograme în izolare, în timp ce mulți oameni s-au îngrășat. Secretul artistului

Smiley, pe numele adevărat Andrei Tiberiu Maria, este optimist din fire și încearcă să vadă partea plină a paharului legat de această criză cu care se confruntă o lume întreagă. Fostul component al trupei Simplu spune că nu a fost afectat prea tare de pandemie și chiar a avut parte și de lucruri bune perioada asta.

Cum a reușit artistul Smiley să slăbească de când este în izolare

Statul acasă poate fi o problemă pentru mulți dintre noi, mai ales când vine vorba de mâncare pentru că ne facem toate poftele. Nu același lucru i s-a întâmplat lui Smiley care de când stă în izolare a reușit să dea jos 10 kilograme fără a face prea mari eforturi sau a apela la o dietă drastică.

Cunoscutul cântăreț a declarat într-un interviu pentru adevarul.ro că perioada aceasta a renunțat la micile sale plăceri culinare, adică la dulciuri, lucru care s-a văzut imediat.

„Am mai mult timp pentru mine personal, pentru studiu, pentru citit. Am făcut şi mult sport. Am slăbit chiar vreo 10 kilograme până acum.

Eu am avut o dietă strictă de la începutul anului. Acum n-am o dietă specială, numai că nu mai mănânc dulciuri, ceea ce e tragic pentru mine”, a spus artistul, potrivit sursei menționate mai sus.

Ce lucruri bune a reușit să facă Smiley de când stă acasă

Smiley susține că de când i-au fost anulate concertele și nu mai are activitate din punct de vedere profesional a învățat să fie mai chibzuit și mai atent la cheltuielile pe care le face.

„Perioada m-a făcut să-mi analizez puţin viața, să analizez unde pierd prea mult timp şi prea mulţi bani.

M-a făcut să fiu mai chibzuit, să fiu mai atent cu cheltuielile mele, cu pierderea timpului, cu resursele de toate felurile”, a mai spus cântărețul.

De asemenea, în timpul acestei izolării artistul a avut timp pentru toate lucrurile pe care până acum le-a amânat. Spre exemplu realizează un vlog pe canalul său de Youtube cu nume grele din țara noastră fie că este vorba de sport, fie că este vorba de muzică.

Smiley vede această pauză ca un moment de respiro în care poate recupera „tot ce nu a făcut până acum sau măcar o parte”. 

În altă ordine de idei iubitul prezentatoarei Gina Pistol a mărturisit că nu are nicio temere legată de pandemie, declarând că s-a bucurat de o perioadă foarte creativă chiar dacă uneori nu îi venea să compună „lucruri mișto”.

„Pentru mine a fost o perioadă creativă bună, dar să ştii că în zilele mai slabe, în care începi să te gândeşti cum va afecta pandemia omenirea, cum se va schimba situaţia, parcă nu-ţi mai vine să mai scrii lucruri mişto de care să cânţi.

Şi cumva, faptul că suntem îngrădiţi să trăim, căci asta se întâmplă, ne sunt limitate toate activităţile, nu mai ai despre ce să scrii. Nu iei contact cu oamenii, nu mai creezi stări, amintiri.

N-am nicio temere anume. Am doar gânduri de genul acesta şi încerc să mă pregătesc pentru ce va veni”, a mai precizat Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×