Smiley, declarații dramatice despre colegii săi de breaslă: „Ar muri o parte din noi. E crunt”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 11:40
Smiley, declarații dramatice despre colegii săi de breaslă: „Ar muri o parte din noi. E crunt”
Smiley a vorbit despre soarta artiștilor din România. Sursa foto: Instagram

Smiley deplânge soarta artiștilor care sunt afectați de pandemia de coronavirus. Cântărețul a spus că este crunt ce se întâmplă cu muzicienii și actorii din România, pentru care nici măcar șomajul tehnic nu este o soluție de supraviețuire.

Smiley deplânge soarta în care se află artiștii din România

Prezentatorul show-ului „Românii au talent” a spus pentru ziarul Click că o parte din artiști ar muri dacă nu și-ar mai face meseria și speră că situația aceasta se va încheia cât mai repede.

Andrei a mai spus că nu se poate plânge, deocamdată, de criză căci el se află într-o situație privilegiată. Îi vin bani în continuare din contractul cu PRO TV și din drepturile de autor ale melodiilor sale, plus că artistul apare și în mai multe reclame la diferite produse.

„Este greu şi pentru artişti. Acum e vorba despre toţi artiştii, nu numai despre muzicieni şi cântăreţi. E vorba despre oameni care s-au pregătit toată viaţa pentru meseria asta şi, practic, acum nu şi-o mai pot face”, este mesajul dramatic al artistului.

„Încerc să minimizez pierderile și să am grijă de toți oamenii”

„Ar muri o parte din noi dacă nu ne-am mai face meseria. Ei nu-şi pot câştiga existenţa, deci e crunt. Eu sunt într-o poziţie privilegiată pentru că mai fac şi televiziune, câştig şi din drepturi de autor, am şi o casă de producţie, deci mă descurc”, a mai spus Smiley.

„Şi încerc să minimizez pierderile şi să am grijă de toţi oamenii care lucrează alături de mine şi încerc să atrag atenţia asupra faptului că întreaga industrie este afectată de această poveste şi încerc să găsesc soluţii”, a mai declarat cântărețul pentru același ziar.

„Dar nu e numai o dramă a artiştilor, este dificil pentru mulţi alţi români care nu-şi pot face meseriile, care şi-au pierdut locurile de muncă, care nu-şi pot câştiga existenţa. Şi probabil mulţi dintre ei vor căuta soluţii alternative pentru asta”, a încheiat vedeta PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×