Cum a scăpat Geanina Ilieș de un posibil faliment în plină pandemie de coronavirus

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/05/2020, 23:26
Cum a scăpat Geanina Ilieș de un posibil faliment în plină pandemie de coronavirus
Cum a scăpat Geanina Ilieș de un posibil faliment în plină pandemie de coronavirus

Geanina Ilieș a fost inspirată și a vândut una dintre afacerile care ar fi fost blocată în perioada pandemiei și ar fi putut ajunge în faliment. La începutul anului, înainte de izbucirea crizei create de noul coronavirus, vedeta a renunțat la unul dintre centrele de înfrumusețare pe care le deținea.

Cum a scăpat Geanina Ilieș de un posibil faliment

Geanina Ilieș a fost inspirată sau a avut noroc că, încă de la începutul anului, când nu se știa nimic de criza ce avea să pună stăpânire pe întreaga planetă, a renunțat la una dintre afaceri care, acum, în această perioadă, ar fi putut să o ducă într-o criză financiară personală.

Așa că, pentru că nu mai avea timp să se ocupe de toate afacerile, vedeta a vândut unul dintre saloanele de înfrumusețare, care face parte dintr-un domeniu lovit puternic de pandemie.

Îmi place și această latură foarte mult și este o altă sursă de venit pe care o gestionez cu drag. Ajunsesem să am chiar 2 centre de înfrumusețare, însă, odată cu revenirea în televiziune, am luat o decizie, care s-a dovedit benefică pentru mine.

Chiar dacă nu am anticipat ce va fi la nivel economic, în luna ianuarie, imediat după sărbători, am fost foarte inspirată și am decis să vând unul dintre saloane, mai exact clinica.

Întoarcerea în televiziune nu mi-a mai permis să am la fel de mult timp și așa am păstrat doar solarul, pe care l-am dotat cu cele mai cerute servicii din clinică: epilarea definitivă și aparatul preferat al clientelor împotriva celulitei.

Mi-am redus cheltuielile și am decis să merg pe principiul ‘less is more’, chiar și în business’, a declarat Geanina Ilieș pentru VIVA!.

A revenit în televiziune după 5 ani

Geanina Ilieș a revenit la prima ei dragoste, televiziunea, după o pauză de cinci ani. A prezentat știrile sportive la Antena 1 și Prima Tv, iar acum, s-a întors în calitate de gazdă a emisiunii Gospodar fără pereche.

Din fericire, filmările emisiunii s-au încheiat înainte să apară pandemia de coronavirus, astfel că, show-ul nu a fost afectat de criza mondială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×