Momentele cumplite prin care a trecut Geanina Ilieș: „Mama mea a avut mari probleme de sănătate”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 12:52
Momentele cumplite prin care a trecut Geanina Ilieș: „Mama mea a avut mari probleme de sănătate”
Geanina Ilieș a vorbit despre unul din cele mai grele momente din viața ei. Sursa foto: Instagram

Geanina Ilieș, prezentatoarea reality-show-ului matrimonial „Gospodar fără pereche” de la PRO TV, afișează mereu un zâmbet pe buze, însă în sufletul ei se ascunde câteva drame despre care a vorbit abia acum.

Geanina Ilieș a trecut prin momente dificile, dar le-a depășit cu bine

Vedeta PRO TV a fost, la un moment dat, în pragul depresiei. Mama ei a avut serioase probleme de sănătate, iar în urma acestei experiențe a învățat foarte multe lucruri de la viață.

Prezentatoarea show-ului matrimonial de la PRO a povestit pentru paginadepsihologie.ro cum au decurs anumite perioade din viața ei și cum au reușit să o schimbe.

„Nu am avut neapărat perioade depresive, poate doar anxioase. Perioada cea mai grea pentru mine a fost aceea în care mama mea a avut mari probleme de sănătate. A fost un moment în care am simțit că lucrurile nu mai țin de mine, așa că aveam o durere în suflet”, a declarat Geanina Ilieș.

„Mă simțeam fragilă”

„Mă simțeam fragilă în fața unei situații grele, în fața unei frici și a unui gând: că puteam să pierd ființa cea mai dragă. Din fericire, mama s-a făcut bine, dar în tot acest timp am depus foarte mult efort cu mine și cred că cel mai bun lucru în astfel de situații este să lupți cu mintea ta”, a mai spus prezentatoarea tv.

Vedeta a mărturisit că acum știe să își gestioneze emoțiile mai bine, să facă diferența între problemele reale și cele imaginare, practic, să ia viața în piept dintr-o altă perspectivă, fără să își înece singură corăbiile.

„Emoțiile m-au ajutat întotdeauna să devin conștientă de nevoile mele. A fost important să analizez cum mă simt în raport cu relațiile pe care le am și să învăț să ascult de ceea ce simt, deoarece majoritatea deciziilor pe care le iau, le iau în baza emoțiilor mele”, a mai spus Geanina Ilieș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×