Cum a reacționat Vladimir Drăghia, după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon 2

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 16:34
Cum a reacționat Vladimir Drăghia, după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon 2
Reacția lui Vladimir Drăghia după finala uimitoare a celei de-a doua ediții Exatlon!

La scurt timp după ce Beatrice Olaru a câștigat titulatura de cel mai bun sportiv din cadrul emisiunii Exatlon 2, căștigătorul sezonului 1 a postat un mesaj în mediul online despre reușita acesteia. Ieri, 16 decembrie, s-a desemnat titlul mult așteptat. Beatrice Olaru a câștigat premiul de 100.000 de euro puși la bătaie.

Din păcate, o altă veste i-a uimit extrem de tare pe fanii emisiunii și pe familiile celor implicați în show. Al doilea finalist, Alina Andronic a renunțat la a mai participa la ultima robă a ediției a doua Exatlon. ”N-are rost să îmi rup picioarele! Mă retrag!Gata, Bety, eu am terminat, renunț! Hai acasă!”, a declarat acesta în finală.

Vladimir Drăghia, mesaj pentru căștigătoarea Exatlon 2, Beatrice Olaru!

Primul câștigător al concursului sportiv Exatlon, Vladimir Drăghia, i-a lăsat un mesaj lui Beatrice Olaru, cea desemnată a doua cea mai bună sportivă din competiția acerbă. „Au rămas foarte multe întrebări fără răspuns după finala de aseară. Și eu vreau să aflu ce s-a întâmplat acolo.

Alin Andronic și Beatrice Olaru, finaliștii Exatlon 2
Alin Andronic și Beatrice Olaru, finaliștii Exatlon 2

Vom încerca împreună să aflăm, miercuri și joi seara, la Fan Arena. Sper să reușim”,  a scris acesta pe un site de socializare, în dreptul unei poze cu el din cadrul unui joc din Exatlon. Faptul că Alin Andronic, al doilea finalist la Exatlon 2 a renunțat brusc la a mai participa la ultima probă a șocat pe toată lumea. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să audă explicațiile detaliate ale sportivului pentru care s-a lăsat bătut și i-a oferit ultimul punct.

Accidentarea l-a făcut pe Alin Andronic să renunțe la titlu!?

În competiție, în cadrul probei ultime care desemna titlul de cel mai bun sportiv, Alin Andronic a părut sleit de puteri. După accidentare, sportivul Exatlon 2 nu a mai fost același. „Acum m-am întors de la medic. Leziunea încă există. Am o leziune pe fasce şi pe musculatură.

Alin Andronic, accidentat
Alin Andronic, accidentat

Din păcate, am nevoie de 10 zile de recuperare. Aşa că am decis pe propria răspundere să joc. Nu face diferenţa dacă mai aştept. Leziunea nu se vindecă atât de repede”, a povestit Alin Andronic la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×