Ce va face Beatrice Olaru cu banii de la Exatlon 2! Războinica a mărturisit

Maria Cristina   
în Stiri mondene
17/12/2018, 15:46
Ce va face Beatrice Olaru cu banii de la Exatlon 2! Războinica a mărturisit
Ce va face Beatrice Olaru cu banii de la Exatlon 2! Războinica a mărturisit tot

Ce va face Beatrice Olaru cu banii câștigați la Exatlon 2! Câștigătoarea a mărturisit ce va face cu cei 100.000 de euro pe care i-a câștigat și pentru care s-a luptat cu Alin Andronic în marea finală a celui de-al doilea sezon de la Exatlon.

Beatrice nu știe exact în ce îi va investi, însă o parte dintre aceștia vor merge în mod cert în domeniul sportului. Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei. Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe”, a spus Beatrice Olaru.

Ce își dorește Beatrice Olaru

Ce va face Beatrice Olaru cu banii de la Exatlon 2! Războinica a mărturisit tot
Ce va face Beatrice Olaru cu banii de la Exatlon 2! Războinica a mărturisit tot

Ce își dorește să realizeze Beatrice Olaru în viitor? Ei bine, Beatrice își dorește să fie o inspirație pentru copii și tineri, să-i facă să înțeleagă importanța sportului în viața fiecărui om. Câștigătoarea Exatlon are planuri mari de viitor. Aceasta vrea să schimbe percepția noii generații:

„Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor. Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi. Îmi doresc ca tânăra generaţie, mai ales că trăim nişte vremuri în care tehnologia pur şi simplu ne ţine legaţi de mâini şi de picioare şi uităm să ne mişcăm. Îmi doresc foarte mult să investec în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere. Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!”, mărturisește Beatrice Olaru.

Cu bune și cu rele

Ce va face Beatrice Olaru cu banii de la Exatlon 2! Războinica a mărturisit

Beatrice Olaru a trecut cu bine peste multele accidentări pe care le-a avut în cadrul concursului Exatlon. Câștigătoarea a știut de ce s-a înscris în acest concurs și nu s-a lăsat până nu și-a atins abioctivul: „Au fost multe accidentări… cea de la spate. Am avut câteva zile de repaos, a fost o accidentare foarte serioasă. A fost atacul de panică pe care l-am făcut la începutul competiţiei, au urmat accidentările de la genunchi care m-au tot urmărit.

Genunchiul drept mi-a ieşit de mai multe ori din articulaţie şi am jucat cu el mai mult inflamat. La genunchiul stâng, cu acea leziune pe ligamente, durerile le am şi acum. Sunt lucruri care au făcut parte din joc şi cred că toţi concurenţii au jucat cu dureri şi accidentaţi. Cred că despre asta este vorba în competiţia asta, să reuşeşti să treci peste lucrurile astea şi să dai tot”, a mai declarat războinica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×