Cum a reacționat Carmen de la Sălciua după ce au apărut poze cu ea goală

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 17:55
Cum a reacționat Carmen de la Sălciua după ce au apărut poze cu ea goală GALERIE FOTO
Carmen de la Sălciua, reacție de neimaginat după ce au apărut poze cu ea goală

Carmen de la Săcliua, reacție după ce pozele cu ea goală au dat năvală în mediul online. De asemenea, artista a spus că este doar vina fostului soț, Culiță Sterp. Cântărețul i-ar fi spart telefonul, cu ajutorul surorii sale, astfel ar fi pus mâna pe pozele indecente cu Carmen de la Săcliua. Cântăreața ar fi motivat toate acestea prin faptul că orice femeie are poze în telefonul ei în ipostaze destul de intime.

Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile!”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul Antena Stars.

Carmen de la Sălciua motivează pozele goală apărute cu ea pe internet

Carmen de la Sălciua a reacționat la pozele apărute cu ea goală. Vedeta susține că este numai vina soțului ei pentru apariția imaginilor indecente. „Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți!

Carmen de la Sălciua și fostul soț, Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua și fostul soț, Culiță Sterp

Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, a mai spus sursa citată, pentru Wowbiz.ro. Aveam acces la discuţiile dintre ei. Eram prieteni, am zis că nu bag în seama conversaţiile lor. O dădeau în altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Mă gândeam că poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea că e fratele meu, că mă iubeşte, mă respectă”, a răspuns Culiță Sterp acuzațiilor.

Culiță Sterp a recunoscut că a avut la cunoștință mesajele lui Carmen, dar a ales să aștepte momentul potrivit. „I-am trimis mesajele, s-a tăiat tot, a zis că din vina ei, că se tot plângea că noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat să nu îi zică, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a făcut un pic pasul înapoi, l-am apreciat că a dat de înţeles că vrea să termine. Am şi mesajele pe care şi le dădeau după noaptea petrecută împreună”, conform sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×