Culiță Sterp recunoaște că nu a divorțat de Carmen de la Sălciua: ”Ne prind sărbătorile căsătoriți!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/11/2018, 17:54
Culiță Sterp recunoaște că nu a divorțat de Carmen de la Sălciua: ”Ne prind sărbătorile căsătoriți!”
Culiță Sterp, declarații uimitoare despre relația cu Carmen de la Sălciua!

Controversatul cuplu al momentului format din Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se pare că nu a divorțat! Vestea uimitoare a fost dată chiar de cântăreț. Cei doi s-au acuzat public, de nenumărat ori, de infidelitate, astfel că au decis să-și spună adio! Cu toate că au stat separați o vreme, iar despre iubire nu se mai poate vorbi, cei doi încă nu au divorțat, potrivit lui Culiță.

“Carmen si Culita se tot cearta. El vrea sa ii arate ca doar ea conteaza, ea nu mai are incredere in el si… De aici, problemele. Carmen este convinsa ca o pauza, daca nu chiar o despartire definitiva, ii va face bine, iar el nu stie ce sa faca ca sa o linisteasca si sa se impace”, a spus o sursă apropiată cuplului, în perioada certurilor lor.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua: „Nu avem nimic de împărțit”

Scandalul amoros dintre Carmen de la Sălciua este departe de a lua sfârșit. Cei doi au indicat problemele în public încă din vara anului acestuia, acuzându-se reciproc de infidelitate. Cu toate acestea, cei doi nu sunt divorțați încă, iar pe Carmen asta nu a oprit-o din a-și găsi altă iubire. Cântărțul a declarat, în final, care este relația actuală cu artista, dar și cum vor evolua lucrurile dintre ei. “Era bine să divorțăm, dar nu s-a putut nici acum. Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul. Trebuia să fie demult, în august. Trebuia să venim să semnăm peste o lună, eram plecați, ea a amânat treaba, nu a grăbit-o. Ea și-a luat un avocat.

Nu avem nimic de împărțit. A fost problemă pentru că eu stau în Hunedoara, ea are domiciliul în județul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecătorul nu a putut să aprobe divorțul, că nu avem același domiciliu. Niște încurcături care pe mine m-au depășit. O să mergem după 1 ianuarie. Din păcate, sărbătorile ne prind tot căsătoriți. Probabil ne încurcă și planurile, mai ales ei.

Culiță Sterp recunaște infidelitatea

Culiță Sterp a vorbit despre relația care încă îi mai leagă pe cei doi și recunoaște infidelitatea care i-a adus pe cei doi la despărțire. Eu am fost băiat, adică nu am venit să arăt la televizor. Dacă veneam să arăt, lumea își schimba total părerea despre subiectul ăsta. Eu am fost băgat la fund cu chestia asta cu înșelatul, doar că ce am făcut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotărât acum prin iunie să ne despărțim. Am călcat și eu strâmb, prin ianuarie, nu sunt ușă de biserică. Dar asta s-a întâmplat în ianuarie. Au apărut alte chestii.

Ei sunt împreună de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toată lumea știe de ei, pe aici s-a mai și afișat. Eu le-am dat dedicații, pentru Carmen de la Sălciua și Isăilă Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om pașnic și îmi place să merg pe cale amiabilă. Eu am avut o ceartă foarte mare cu ea, deci…nu are rost să vă reproduc ce cuvinte mi-a adresat. Avem niște contracte împreună, noi la cântare nu ne mai salutăm, în ultimul timp. Nu mai e loc nici să ne mai salutăm. A zis că o să sune oamenii cu care avem contracte să-i pună să aleagă dintre mine și ea”, a declarat Culiță Sterp în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×