Carmen de la Sălciua a primit o replică dură de la Culiță Sterp. Ce a spus fostul soț!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/09/2018, 15:29
Carmen de la Sălciua a primit o replică dură de la Culiță Sterp. Ce a spus fostul soț! GALERIE FOTO
Carmen de la Salciua a primit o replica dura din partea fostului sot, Culita Sterp

Carmen de la Sălciua l-a acuzat pe Culiță Sterp de infidelitate și spune că acesta este motivul divorțului, dar aceasta a primit o replică dură și dureroasă de la de-acum fostul ei soț. Cei doi interpreți au divorțat recent la notar, deși femeia depusese actele și la judecătorie, în cazul în care soțul nu ar fi vrut să de despartă amiabil. Acum trebuie să se prezinte și în fața instanței, chiar și pentru a prezenta dovada divorțului amiabil.

Culiță Sterp spune că are multe de zis, dar se abține, din respect pentru fosta lui soție, Carmen de la Sălciua.  Interpretul de muzică populară spune că dacă ar începe să vorbească și să povestească despre fosta lui soție, lumea i-ar da lui dreptate și nu ar mai crede nici măcar o vorbă spusă de fosta lui soție!

Culiță Sterp încă își respectă soția

„Dacă mi-aş da drumul la gură şi aş spune tot ce ştiu, lumea nu m-ar mai acuza pe mine. Eu pentru ce zic, am dovezi. Poate că timpul şi Dumnezeu vor arăta la un moment dat cine are dreptate. Era mai bine dacă era mai moderată, dar n-a vrut să mă asculte. Eu am respect faţă de ea şi nu o s-o jignesc. Nu vreau să mai dau alte explicaţii, lucrurile mă lasă rece”, a declarat Culita Sterp in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Carmen de la Sălciua își pune cenușă în cap acum pentru alegerea făcută. „Nu stiu daca locul lui era langa mine. Eu daruiesc totul dar la fel de repede plec atunci cand nu mai e loc. Am luptat mult in casnicie, am purtat discutii interminabile. Nu se putea, nu intelegea lucruri care pentru mine erau esentiale: stabilitate, incredere, sa nu stau sa ma gandesc mereu unde e si ce face. Sunt geloasa! Usor-usor ne-am pierdut, nu mai comunicam, obosisem, relatia scartaia, eram mereu pe drumuri. Devenisem doi straini! Eram doi straini care cantau impreuna o melodie de dragoste.

”Rămâneam cu îndoiala, cu frici, ajunsesem să nu mai am încredere în mine”

Ne vorbeam, normal! I-am spus de multe ori ca ne pierdem, el zicea ca sunt nebuna. Intuitia nu m-a inselat niciodata, de-asta imi doresc ca toate femeile sa stie ca atunci cand simti ca lucrurile scartaie nu e doar in mintea ta. Sunt credincioasa, am ajuns la altar cu acest om. Nu pot sa trec peste nesiguranta, peste infidelitati. Am primit si dovezi ale infidelitatii. Dar nu l-am judecat, relatia scartaia. I-am reprosat ca nu a fost sincer, ca nu a avut curaj sa imi spuna in fata. Am pus virgula, am luat-o de la capat, chiar daca eram extenuata. Dar ramaneam cu indoiala, cu frici, ajunsesem sa nu mai am incredere in mine”, declara, zilele trecute, Carmen de la Salciua la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×