Carmen de la Salciua, mesaj pentru soţul ei! ”Ai tu grijă să…”

Raluca Ogaru   
în Reality show
28/03/2018, 02:11
Carmen de la Salciua, mesaj pentru soţul ei! ”Ai tu grijă să…” GALERIE FOTO
Acum câteva ore, Carmen de la Salciua a postat un mesaj, de această dată pentru soţul ei, care se pare că a surprins-o cu un impresionant aranjament floral din trandafiri.
”Atunci cand nu esti in dreapta ..ai tu mereu grija sa te port langa mine !iti multumesc pentru fiecare zi din viata mea pe care o petrec langa tine !  Ps:te rog nu iti fa griji pentru centura !le-am pus si lor!”, a scris Carmen, în dreptul unei imagini cu ea în maşină, în care are pe scaunul din dreapta un buchet impresionant de trandafiri.
Carmen de la Salciua şi Culiţă Sterp s-au cunoscut  în urmă cu mai bine de 2 ani, la un botez. De atunci, trăiesc o minunată poveste de dragoste, ei susţinând că s-au plăcut nespus din prima clipă în care s-au văzut. Cei doi cred ca a fost dragoste la prima vedere. Culiţă a cerut-o pe Carmen în căsătorie într-un mod inedit, chiar de ziua îndrăgostiţilor. În faţa a sute de persoane, prieteni, rude, bărbatul îndrăgostit a luat microfonul şi şi-a strigat alesa inimii, apoi după câteva minute de îmbrăţişări şi lacrimi de emoţie, tânărul i-a pus, în sfârşit, şi inelul pe deget. Nunta a avut loc anul trecut, pe 21 septembrie. A fost un eveniment cu peste 500 de invitaţi, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×