Cum a fost fotografiată recent Corina Chiriac. Cum arăta solista

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/10/2018, 15:57
Cum a fost fotografiată recent Corina Chiriac. Cum arăta solista GALERIE FOTO
Corina Chiriac arată din ce în ce mai bine

Corina Chiriac arată foarte bine la cei 68 de ani. Cu toate că nu cu multă vreme în urmă a suferit un mic accident. Din cauza acestuia, s-a ales cu probleme la piciorul drept. Însă nu se dezminte, multe evenimente au continuat să curgă pentru cântăreață, evenimente pe care le-a și onorat.

Cu toate că a fost pusă pe repausul impus, vedeta și-a protejat cât a putut piciorul, dar tot s-a urcat pe scenă la cel mai apropiat eveniment, Cerbul de Aur. Artista le-a scris fanilor pe o rețea de socializare că se bucură foarte tare că aum se simte mai bine și că își revine ușor după accident.

Corina Chiriac arată din ce în ce mai bine

Artista și-a luxat piciorul în vara aceasta după ce a căzut pe scări. Medicii i-au recomandat să evite să forțeze sau să calce pe piciorul drept, lucru pe care l-a făcut, până la primul eveniment. Restricția doctorilor a nemulțumit-o pe Corina Chiriac, deoarece este o persoană foarte activă. „Dragi prieteni, trebuie să sărbătoresc această primă ieşire în public după aproape două luni de «cuminţenie forţată»!”, a scris solista pe un site de socializare.

Pe parcursul însănătoșirii sale, artista s-a folosit de un cadru, și a fost foarte atentă cu felul în care a mers. „E neplăcut. Sunt pierderi, frustrări, trebuie anulate concerte. Eu sunt mai distrată, car valize, ud flori, mă mir că nu mi-am spart capul până acum. Eu cred că încă mai am 16 ani şi mai am încă 200 de ani de trăit.

Corina Chiriac s-a folosit de un cadru după ce a suferit un accident
Corina Chiriac s-a folosit de un cadru după ce a suferit un accident

Mă descurc cu un cadru. Am piciorul într-o faşă elastică, pe care seara o scot. Cu spălatul e mai greu… Mi-am adus aminte de vremurile în care mă spălam cu cana. În câteva săptămâni mă refac. Primul lucru care i se întâmplă cuiva într-o astfel de situaţie este să cadă în depresie şi fix acest lucru nu trebuie să se întâmple. Port balerinii mei de condus până în provincie, care sunt comozi.Înainte de toate, m-am refăcut la un sanatoriu la Techirghiol, fiindcă, vorba colegului Baniciu, nu mai avem 60 de ani! Vreau să mulţumesc tuturor celor care lucrează acolo pentru sănătatea pacienţilor, un grup minunat de specialişti!”, a povestit Corina Chiriac după accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×