Cum a fost fotografiată Iulia Vântur la festivalul culorilor de la Bolywood. FOTO

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
31/03/2019, 19:05
Cum a fost fotografiată Iulia Vântur la festivalul culorilor de la Bolywood. FOTO GALERIE FOTO
Iulia Vântur se distrează în India, la festivalul culorilor

Iulia Vântur face senzație în India. Frumoasa blondină a luat parte în aceste zile la un eveniment special pentru poporul indian. Vorbim despre festivalul culorilor, prilej cu care celebra prezentatoare TV a fost surprinsă în ipostaze inedite, semn că se distrează de minune.

Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă. Cum sărbătorește Holi

Iulia Vântur face furori în India. Bună prietenă cu marele actor Salman Khan, frumoasa româncă a devenit o prezență constantă în paginile ziarelor de tip tabloid din India, odată cu aparițiile în câteva clipuri muzicale, dar și în filmele produse de Salman.

Recent, fosta prezentatoare TV s-a distrat de minune la festivalul culorilor, cunoscut în India sub numele de Holi. Și nu a fost singură. Frumoasa blondină a avut parte de o companie selectă, alături de mari personalități din lumea filmului indian.

Iulia Vântur și Salman Khan, dragoste cu năbădăi
Iulia Vântur și Salman Khan, dragoste cu năbădăi

Salman Khan a lipsit de la festivalul culorilor

Deși presa indiană se aștepta ca Iulia Vântur să-și facă apariția însoțită de Salman Khan, marele star de la Bollywood a lipsit de la festivalul culorilor. În ciuda acestui fapt, românca nu a putut rezista tentației, așa că a ales să meargă de una singură, pentru a se bucura de un eveniment cu totul și cu totul special, plin de lumină și culoare.

Ulterior, Iulia Vântur a postat un clip video, în care le transmite tuturor prietenilor din India gândurile sale bune, cu ocazia evenimentului cunoscut sub numele de Holi. „Holi fericit tuturor! Fie ca toate aceste culori minunate să vă umple viața de bucurie, iubire și speranță. Te iubesc, India!” , este mesajul transmis de frumoasa româncă. Iulia Vântur pare că s-a îndrăgostit iremediabil de India, țara în care a devenit celebră, odată cu asocierea cu marele actor Salman Khan. Presa de tip tabloid a speculat multă vreme pe seama relației dintre cei doi, bănuind că nu i-ar lega numai o simplă prietenie, ci ar fi vorba despre o frumoasă poveste de dragoste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×