Cum a fost fotografiată Andra, în timp ce se întorcea de la un spectacol. Fanii i-au transmis sute de mesaje

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 18:07
Cum a fost fotografiată Andra, în timp ce se întorcea de la un spectacol. Fanii i-au transmis sute de mesaje GALERIE FOTO
Andra, fotografie inedită, chiar după susținerea unui concert!

Andra a fost fotografiată în mașină, în timp ce pleca de la un concert. Fanii au surprins-o ca de fiecare dată cu îmbrățișări și laude, chiar înainte de a urca în automobil. Chiar și după ani de zile în care a apărut în fața publicului, aceasta a reușit tot timpul să uimească prin frumusețea vocii sale și reinventarea stilului cu fiecare ocazie a unui nou album.

„Am cei mai frumoși și devotati fani! Dragilor, voi mă faceți să plutesc, voi îmi dați superputeri și sunteți Supereroii mei. Sper să vă surprind mereu plăcut, cum i-am adus și Anei zâmbetul pe buze în această seară și să vă arăt cât de mult vă iubesc! O seară minunată să aveți !!!”, a fost mesajul Andrei după ce s-a întâlnit cu fanii ei devotați.

Andra, fotografiată după concert! Fanii i-au trimis sute de mesaje

Andra este fericita artista care, după mulți ani de carieră, are din ce în ce mai mulți fani ce îi sunt alături la fiecare apariție. Artista nu ratează nicio ocazie să le mulțumească pentru sprijinul dintotdeauna și să le facă ziua mai bună cu o îmbrățișare sau cu un simplu autograf.

„Vai,draga mea concertul de aseară a fost minunat, ai fost extraordinară ???, îmi pare rău că nu am putut veni mai dreveme să te văd de mai aproape și să fac o poză cu tine,dar te înțeleg, au fost o mulțime de persoane acolo, dar aștept următorul tău concert????, te pup, te iubesc și te ador, mereu ne-ai surprins plăcut și ne-ai adus zâmbetul pe buze???”, a fost mesajul uneia dintre fane la postarea Andrei, după concert. Cântăreața este acum la filmările emisiunii „Românii au Talent”, unde este jurat alături de: Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre. Aceștia au fost deja surprinși cu primul moment de Golden Buzz și câteva experiențe greu de uitat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×