VIDEO Duet Andra și fiica ei Eva! Micuța îi calcă pe urme mamei sale

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/02/2019, 09:20
VIDEO Duet Andra și fiica ei Eva! Micuța îi calcă pe urme mamei sale GALERIE FOTO
Duet de senzatie intre Andra si Eva

Duet de senzație între Andra și fiica ei! Vedeta și mezina sa au topit Internetul, după ce s-au filmat în timpul unei călătorii cu mașina. Cele două cântau odată cu casetofonul, iar Eva este adevărata vedetă a filmulețului care a strâns peste un milion de vizualizări, în doar câteva ore!

Fetița cânta cu mama ei, care nu se mai putea abține din râs, la auzul notelor înalte cântate de Eva. Alături de cele două cântărețe se afla și celălalt copil al cuplului, David, care s-a implicat muzical și el! Se pare că Andra va mai avea cel puțin o cântăreață în familie, deorece Eva chiar îi va călca pe urme. Are o voce puternică, cu care va face ravagii în lumea muzicii din România și poate și peste hotare.

Duetul dintre Andra și fiica ei, Eva, a strâns un milion de vizualizări

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive, dar și mai frumoase cupluri din showbiz – amândoi au cariere de succes, dar, în egală măsură, reușesc să-și facă timp și pentru familia lor frumoasă. Cei doi copii ai cuplului Eva, în vârstă de 3 ani, și David, în vârstă de 7 ani, sunt cea mai mare împlinire a Andrei și a lui Cătălin, iar artista spune că cea mai mare fericire pentru ea este faptul că a devenit mamă.

„Eu sunt emotivă, să știi că îmi dau lacrimile ușor. Când copiii îmi spun că mă iubesc, când Eva mă imită, cântă și dansează, când David îmi spune că sunt frumoasă… E foarte frumos să fii mamă”, declara Andra recent, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!

Cei doi copii încep să se obișnuiască, ușor, ușor, cu faptul că-și văd părinții la televizor. „Le place, salută ecranul când ne văd, mai ales Eva! Sunt bucuroși când mă aud la radio, în mașină. S-au obișnuit și știu că asta facem noi, dar sunt copii, nu sunt atât de mult în fața ecranelor, încât să fie foarte absorbiți de acest fapt. În lumea lor, părinții sunt părinți, muncesc, mai interesant e ce fac eroii, prințesele… Sunt sigură că cei mici reușesc în permanență să te surprindă și să te înduioșeze”, mai declara Andra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×