GALERIE FOTO. Cele mai frumoase fotografii cu Andra şi copiii ei

Mirela Apostol   
în Hotnews
03/05/2016, 09:55
GALERIE FOTO. Cele mai frumoase fotografii cu Andra şi copiii ei GALERIE FOTO

Andra si Catalin Maruta au una dintre cele mai frumoase familii din showbizul romanesc. Impreuna au doi copii superbi, David si Eva, iar ei par ca se iubesc la fel ca la inceput, chiar daca sunt de ani buni impreuna.

Povestea de dragoste dintre Andra si Maruta a inceput in anul 2005. Desi se cunosteau de mult timp, relatia s-a concretizat dupa filmarea videoclipului “Baietii si fetele”. Dupa trei ani de relatie s-au casatorit in cadrul unei ceremonii fastuase la Targul Jiu.

Andra si Catalin formeaza unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbizul romanesc, iar iubirea dintre ei ii inspira pe multi dintre fanii lor. Cei doi isi exprima adesea sentimentele in mod public:

„Unii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti ACELA pentru mine! Te iubesc, sotul meu! „, a scris Andra de Dragobete pe pagina ei de Facebook.

„La multi ani iubirea mea Andra, la fel cum imi urez si mie la multi ani langa tine, langa copiii nostri si langa toti cei pentru care insemnam ceva. Acum sapte ani, pe 23 august, chiar de ziua de nastere a Andrei, a fost si nunta noastra. Au fost niste ani incredibili. Daca mi se pare ca au trecut prea repede, inseamna ca au trecut frumos… Te iubesc „, a scris si Catalin de ziua Andrei, in 2015.

Sursa: protv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×