Alla Klyshta, concurenta care a uimit-o pe Andra la Românii au Talent: „M-a băgat în depresie”. FOTO

în Imagini de ultima ora
09/02/2019, 10:41
Alla Klyshta, concurenta care a uimit-o pe Andra la Românii au Talent: „M-a băgat în depresie”. FOTO GALERIE FOTO
Alla Klyshta a ridicat sala in picioare la Romanii au Talent

O tânără din Ucraina a făcut un adevărat spectacol la emisiunea Românii au Talent, de la Pro Tv, făcând-o pe Andra să spună că a intrat în depresie! Focoasa ucraineancă a ridicat sala în picioare, iar cei patru jurați au aplaudat-o în picioare și ei!

Are 33 de ani, o cheamă  Alla Klyshta, este frumoasă de pică și s-a prezentat la Românii au Talent cu un număr de acrobație. Înzestrată de mama natură cu un trup cu forme foarte bine conturate, Alla a cucerit pe toată lumea, oferind un adevărat show.

Alla Klyshta a ridicat sala în picioare

Alla Klyshta a fost aplaudată în picioare de Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu! ”Aduceți-mi o shaorma să mănânc, că am intrat în depresie”, a strigat Andra, la finalul prestației tinerei din Ucraina.

Mihai Petre a revenit la masa juraților de la Românii au Talent! El a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu, ocupată să prezinte un alt show de succes de la Pro Tv, Ferma2019! Mihai Petre este cunoscut ca fiind un adevărat dur, în ceea ce privește talentul concurenților.

Alla Klyshta a bagat-o pe Andra in depresie

Mihai Petre a spus că s-a întors acasă, la Românii au Talent

”Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a declarat Mihai Petre.

Începând din această săptămână, în fiecare vineri seară, de la 20:30, show-ul Românii au talent va aduce în atenția telespectatorilor momente inedite, nemaivăzute și pline de suspans, care promit să surprindă prin originalitate și creativitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×