Emma Neagu, poveste de viață incredibilă! Gimnasta bolnavă de cancer de la Românii au Talent, antrenată de Nadia Comănesci

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 09:05
Emma Neagu, poveste de viață incredibilă! Gimnasta bolnavă de cancer de la Românii au Talent, antrenată de Nadia Comănesci GALERIE FOTO
Emma Neagu,l antrenata de idolul sau in viata, Nadia Comaneci

Emma Neagu a reușit să impresioneze o țară întreagă, după ce a apărut pe scena de la Românii au Talent cu o poveste de viață ruptă parcă din filme, în care a intrat și Nadia Comăneci. Adolescenta de 15 ani a preferat să renunțe la un picior, de dragul gimnasticii. Medicii i-au spus că are cancer la unul dintre picioare, dar că ar putea fi operată, însă osul bolnav va fi înlocuit cu o tijă.

Fata a aflat astfel că nu va mai putea face niciodată gimnastică, cu tija respectivă în picior. Nu putea să renunțe însă la ceea ce iubește cel mai mult, în acest moment. Emma Neagu nu putea renunța la gimnastică, așa că a renunțat la picior. La Românii au Talent s-a prezentat cu un exercițiu executat perfect, care a fost răsplătit cu patru de Da!

Emma Neagu, mesaje de încurajare de la Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, zeița de la Montreal, este una dintre susținătoarele Emmei. Fosta glorie a gimnasticii românești a postat un mesaj pe o rețea de socializare, după o discuție cu Emma.

”Dragă Emma, Discuția purtată cu tine la telefon mi-a înseninat ziua, Emma Neagu. Curaj și determinare. Adolescentă, 14 ani, ALEGE să renunță la picior și acceptă să îi fie pus invers, ca un genunchi, doar ca să continue să practice gimnastică, după ce a fost depistată cu cancer”, a scris Nadia Comăneci pe o rețea de socializare.

Emma Neagu Nadia Comaneci
Emma Neagu si Nadia Comaneci vorbesc des la telefon

Mesajele nu s-au lăsat așteptate. Internauții i-au urat sănătate multă Emmei, dar au apreciat și mesajul Nadiei Comăneci. ”Emma, rămâi puternică, ca Nadia comăneci”. ”Emma, te iubim! Poți învinge orice obstacol”. ”Tot respectul fetei de doar 14 ani”. ”Îți mulțumim Nadia. Te-am admirat când erai mică, aiu fost o inspirație pentru mine. Te urmăresc și acum și ai rămas la fel, un model de urmat, esti plină de omenie. Emmei Neagu îi doresc multă sănătate și recuperare rapidă, după operația suferită”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×