Cum a fost angajat „pe ascuns” fiul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii! Tatăl „i-a aranjat” un loc de muncă pentru a se maturiza

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 12:50
Cum a fost angajat „pe ascuns” fiul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii! Tatăl „i-a aranjat” un loc de muncă pentru a se maturiza GALERIE FOTO
Fiul lui Gabriel Oprea este un obișnuit al lumii mondene. Sursa foto - facebook

FANATIK îți prezintă ițele unei povești desprinsă parcă dintr-o altă lume. Veți afla cum a fost angajat pe ascuns fiul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii pentru ca odrasla să se maturizeze. Astfel, băiatul fostului ministru de interne a ajuns temporar, mai exact pe perioada lunilor mai și iunie, la un minister cu o importanță deosebită pentru România.

Cum a fost angajat „pe ascuns” fiul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii!

Și la începutul anului a încercat băiatul lui Oprea să intre în Ministerul Agriculturii, dar atunci nu a avut succes, conform celor de la G4media.ro. După ce presa a scris despre concursul la care acesta urma să participe, ministerul a luat decizia să anuleze totul și mai ales să blocheze postul. Când, în sfârșit, angajarea a fost posibilă, Gabriel Marin Oprea, în vârstă de 23 de ani s-a ocupat, teoretic, de activități ce au ținut de asigurarea Președinției Consiliului UE de către România. A făcut lucrul acesta pentru că tatăl său a dorit să-l maturizeze puțin, copilul fiind un obișnuit al cluburilor și aparițiilor mondene.

”În perioada 01 mai – 01 iulie 2019, domnul Gabriel Marin Oprea a fost angajat temporar al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, îndeplinind activități specifice privind organizarea de evenimente pe perioada asigurării de către România a Președinției Consiliului UE și implementarea strategiei de organizare comună a pieței conform regulamentelor europene și cadrului legislativ național”, se arată într-un răspuns al celor de la ministerul agriculturii.

Cum a fost angajat „pe ascuns” fiul lui Gabriel Oprea la Ministerul Agriculturii! Gabriel Marin Oprea
Gabriel Marin Oprea a fost angajat pe o perioadă determinată. Sursa foto – facebook

Tatăl „i-a aranjat” un loc de muncă pentru a se maturiza

Trebuie specificat că Oprea jr a avut un contract pe perioadă determinată și nu a deținut statut de funcționar public, drept pentru care nu a depus nici declarație de avere și nici de interese. Sursa citată scrie că băiatul nu prea venea la muncă, în ciuda unui program accesibil. ”A fost angajat pe pile, venea când voia și pleca cu mult timp înainte de terminarea programului. Lucra direct cu secretarul general din minister, Constantin Ilie Aprodu, și el un apropiat al lui Gabriel Oprea”, au spus surse sub protecția anonimatului.

Culmea, băiatul lui Gabriel Oprea primea un salariu de aproape o mie de euro. ”Nu era vorba de bani, Gabriel Oprea credea că așa se maturizează fiul său, un copil crescut cu totul la dispoziție. Credea că așa mai renunță la fete, cluburi și mașini. Asta spuneau chiar apropiații secretarului general Ilie Aprodu, care știau de la acesta. Este haios, dar ăsta este adevărul. Gabriel Oprea își maturizează fiul pe bani și funcții publice. Funcție care putea fi ocupată de un copil cu adevărat muncitor, care avea nevoie de un salariu ca să-și plătească lunar chiria”, a mai declarat o sursă din minister.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×