Cum a apărut Kate Middleton la Premiile Bafta! Soția Prințului William a purtat cerceii Prințesei Diana

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/02/2019, 11:21
Cum a apărut Kate Middleton la Premiile Bafta! Soția Prințului William a purtat cerceii Prințesei Diana
Apariție de senzație a ducesei de Cambridge la Premiile Bafta

Kate Middleton, apariție de senzație la Premiile Bafta. Soția Prințului William a reușit să atragă toate privirile duminică seara: Ducesa de Cambridge a strălucit de-a dreptul pe covorul roșu, purtând o rochie albă semnată de Alexander Mcqueen.

Duminică, 10 februarie 2019, a avut loc ce-a de-a 72-a ediție a Premiilor Bafta, organizată la Royal Albert Hall din Londra. De la eveniment nu puteau lipsi Prințul William și soția sa, Kate. Ducesa de Cambridge a făcut senzație cu ținuta extrem de frumoasă și elegantă. Cum un asemenea evniment de gală impune și o ținută pe măsură, Kate Middleton a ales să poarte o rochie de culoare albă, din voal, cu umărul dezgolit. Superba piesă vestimentară este creația casei de modă a renumitului designer Alexander Mcqueen.

Kate Middleton, apariție de senzație la Premiile Bafta

În ceea ce privește încălțările, ducesa de Cambridge a ales să poarte o pereche de pantofi Jimmy Choo, în valoare de 550 euro, după  cum anunță Daily Mail. De asemenea, Kate Middleton  optat și pentru un clutch foarte elegant, care se asorta perfect cu ținuta Ducesei.

Întregii ținute Kate Middleton i-a alăturat și un accesoriu de o foarte mare importanță simbolică. Este vorba despre o pereche de cercei ce aparținea regretatei prințesei Diana. Ducesa de Cambridge a dorit astfel să-i aducă un emoționant tribut „Prințesei Inimilor”, în seara Premiilor Bafta. Mama prințului William a purtat respectiva pereche de cercei la un concert susținut tot la Royal Albert Hall din  Londra., în 1991.

Kate Middleton a atras toate privirile pe covorul roșu
Kate Middleton a atras toate privirile pe covorul roșu

Mai mult decât atât, Kate Middleton a purtat și o brățară ce a aparținut Reginei Mamă. Totodată, ducesa de Cambridge a optat pentru o coafură sofisticată și un machiaj smokey-eye. Superba rochie ce te trimite cu gândul la zeițele din Grecia Antică, i-a creat  mici neplăceri Ducesei, cel puțin pe scări. Spre norocul ei însă, prințul William a  fost foarte atent și nu și-a lăsat soția să se împiedice pe covorul roșu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×