Prințul William lipsește de la ziua prințesei Kate Middleton! Câți ani împlinește ducesa de Cambridge

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/01/2019, 16:58
Prințul William lipsește de la ziua prințesei Kate Middleton! Câți ani împlinește ducesa de Cambridge GALERIE FOTO
Prințul William lipsește de la ziua prințesei Kate Middleton

Prințesa Kate Middleton a împlinit joi 37 de ani, însă nu a avut parte de o aniversare care să se ridice la nivelul așteptărilor sale și asta pentru că prințul William a lipsit de la ziua ei de naștere. Ducesa de Cambridge a sărbătorit alături de familie și de câțiva prieteni, așa cum obișnuiește să facă în fiecare an.

Anul trecut, Kate Middleton nu a avut o aniversare prea fastuoasă. Era însărcinată, iar medicul i-a interzis să consume alcool. În plus, a trebuit să fie atentă la ceea ce mănâncă pentru a nu avea grețuri. Astfel, Kate și-a pus toate speranțele în aniversarea din acest an, când a sperat să îl aibă aproape și pe prințul William, însă planurile i-au fost date peste cap de agenda extrem de încărcată a soțului ei, care a trebuit să efectueze prima vizită oficială din 2019.

Prințul William și prințesa Kate Middleton, alături de cei 3 copii
Prințul William și prințesa Kate Middleton, alături de cei 3 copii

Prințul William lipsește de la ziua prințesei Kate Middleton

Petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a prințesei Kate Middleton a început fără prințul William, care participă la prima vizită oficială din acest an, un eveniment organizat la un spital din Estul Londrei. Chiar dacă nu poate fi alături de Kate pe parcursul zilei, ducele de Cambridge își va petrece seara alături de soția lui și de cei trei copii, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

William și Kate Middleton au fost văzuți ultima oară în public de Crăciun, de atunci cei doi evitând aparițiile publice pentru a avea mai mult timp de petrecut alături de familie. Kate și William și-au petrecut sărbătorile de iarnă în casa lor din Norfolk, dar și-au făcut timp să meargă alături de restul familiei regale la Sandringham.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×