Cum a apărut Carmen Brumă la un eveniment important din Capitală! Nimeni nu a recunoscut-o

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/04/2019, 12:59
Cum a apărut Carmen Brumă la un eveniment important din Capitală! Nimeni nu a recunoscut-o GALERIE FOTO
Carmen Bruma l-a lasat peMircea Badea acasa si a plecat la un eveniment unde este si ambasador

Carmen Brumă pare a fi în cea mai bună formă a ei, dar acest lucru se întâmplă deja de ani buni de zile! Vedeta și-a făcut apariția la @bucharestinternational10k, unde a afișat o siluetă de invidiat. Rezultatul a fost unul mai slab decât la maratonul de anul trecut, dar Carmen Brumă a fost pe podium!

Carmen Brumă a participat la maratonul Bucharest International 10 K

Vedeta de televiziune a purtat o pereche de pantaloni de alergare foarte mulați, care i-au pus în evidență formele foarte bine lucrate la sală. A făcut câteva fotografii cu mai mulți participanți la maraton, inclusiv cu nimeni alta decât Ana Maria Brânză, vicecampioană olimpică și campioană mondială la scrimă. Cele două au făcut o poză pe care Carmen Brumă a urcat-o imediat pe Instagram.

“Este cursa în care am stabilit un nou record pe distanța de 10 km. Abia aștept ediția din 2019 și sper să ne vedem cu toții acolo”, scria Carmen Brumă pe site-ul organizatorilor, înainte de startul maratonului. Vedeta de televiziune este chiar unul dintre ambasadorii maratonului respectv.

Carmen Bruma Bucharest International 10 K
Carmen Bruma este ambasador al Bucharest International 10 K

Vedeta de televiziune este unul dintre ambasadorii maratonului Bucharest International 10 K

Cursa a început, concurenții au plecat, la fel și Caren Brumă. Soția lui Mircea Badea a ajuns cu bine la finalul cursei de 21 de kilometri. ”Finish la @bucharestinternational10k in proba de 21 km. Locul 2 la categorie, 7 la general feminin! Timpul nu vi-l spun ca e mult peste personal best ul meu #runningtherapy #joyofrunning #runners #runinbucharest”, a scris Carmen Brumă.

Creat la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă, Bucharest International 10K este cea mai frumoasă cursă din România, după cum îl prezintă chiar organizatorii.

Carmen Brumă este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o are. Ea trăieşte o poveste de dragoste cu Mircea Badea, cu care are o relaţie de peste 10 ani. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 13 mai 2014. La naștere, Vlad avea 3,430 kg, 51 cm și a luat nota 10. Carmen s-a făcut remarcată în televiziune graţie emisiunilor pe care le-a prezentat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×