Cum a ajuns să arate Marinela Chelaru! Actrița a vorbit despre problemele ei

Maria Cristina   
în Stiri mondene
07/12/2018, 19:46
Cum a ajuns să arate Marinela Chelaru! Actrița a vorbit despre problemele ei GALERIE FOTO
Cum a ajuns să arate Marinela Chelaru! Actrița s-a schimbat complet

Cum a ajuns să arate Marinela Chelaru, după toate problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă. Îndrăgita actriță s-a confruntat cu mai multe probleme medicale în ultima vreme, iar indicațiile medicilor au fost stricte în privința alimentației Marinelei.

Vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars unde a vorbit despre cum decurge viața ei în urma necazurilor pe care le-a avut în urmă cu câteva luni. Mainela Chelaru a suferit un infarct, iar medicii au fost îngrijorați în privința stării sale de sănătate. Aceasta poate mânca orice, în ciuda afirmațiilor apărute în presă. „Pot să mănânc orice, dar fără sare.”

Marinela Chelaru, după problemele de sănătate pe care le-a depășit

Cum a ajuns să arate Marinela Chelaru! Actrița s-a schimbat complet
Cum a ajuns să arate Marinela Chelaru! Actrița s-a schimbat complet

Actrița Marinela Chelaru a reușit să treacă peste aceste cumpene ale vieții sale. S-a recuperat după infarctul suferit, iar acum urmează o simplă dietă în care are interzis total la sare.

„Eu am mâncat sare, mi s-a făcut rău, dar nu am murit cum s-a scris. Mi-a spus doctoriţa să nu mănânc sare şi am făcut exact ca un fumător. Mie mi-era bine după operaţie şi am mâncat ponderat, dar organismul a fost plăpând după operaţie şi nu am mai putut să respir. Un băiat de la spital, când mi-a pus masca pe faţă, mi-a spus să respir că altfel o să mă piardă (…) Am fost foarte amărâtă în ultima perioadă pentru că am auzit că am murit, m-am enervat, dar după aceea m-am gândit şi mi-am zis: «Ei, şi ce dacă muream, făceam gaură în Cer?».Toţi o să murim, este un circuit al vieţii”, a mărturisit Marinela Chelaru pentru Click!.

Actrița a trecut prin momente cumplite

Marinela Chelaru a trecut prin momente cumplite. a crezut că o să moară și s-a rugat la Dumnezeu să o mai lase printre noi. Aceasta își dorește să trăiască și să încânte publicul prin spectacolele de comedie pe care le joacă cu mare fler.

„Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir. Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte, am mers iar la spital. Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri, mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, s-a confesat actrița în cadrul unei emisiuni la TV.

„Aș lua un medicament care să mă ajute să trăiesc cât mai mult, nu vreau să am o bătrânețe urâtă. Acum mă simt așa și așa, am avut momente și mai bune și mai rele, după operație”, a mai declarat Marinela, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×