Marinela Chelaru a ajuns la spital de urgență! „Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine”

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
16/11/2018, 11:24
Marinela Chelaru a ajuns la spital de urgență! „Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine” GALERIE FOTO
Marinela Chelaru a ajuns la spital de urgență! „Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine”

„Eu am mâncat sare, mi s-a făcut rău, dar nu am murit cum s-a scris. Mi-a spus doctoriţa să nu mănânc sare şi am făcut exact ca un fumător. Mie mi-era bine după operaţie şi am mâncat ponderat, dar organismul a fost plăpând după operaţie şi nu am mai putut să respir. Un băiat de la spital, când mi-a pus masca pe faţă, mi-a spus să respir că altfel o să mă piardă”, a declarat Marinela Chelaru în emisiunea „Agenţia Vip”.

„Marinela Chelaru a murit” este știrea care a șocat internetul

Marinela Chelaru este grav bolnavă! Actrița a trecut prin momente critice, iar indisciplina a adus-o din nou pe mâna medicilor
Marinela Chelaru este grav bolnavă! Actrița a trecut prin momente critice, iar indisciplina a adus-o din nou pe mâna medicilor

Marinela Chelaru, în vârstă de 59 de ani, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în ultima vreme.  Actrița a suferit în infarct la începutul lunii aprilie, iar medicii au  operat-o de urgență.  Pentru că ultimele vești despre ea n-au fost tocmai bune, știrea cu „Marinela Chelaru a murit” a devenit virală, iar vestea a ajuns și la urechile actriței, care s-a supărat când a aflat:

“Am fost foarte amărâtă în ultima perioadă pentru că am auzit că am murit, m-am enervat, dar după aceea m-am gândit şi mi-am zis: «Ei, şi ce dacă muream, făceam gaură în Cer?».Toţi o să murim, este un circuit al vieţii”, a mărturisit Marinela Chelaru pentru Click!.

Actrița Marinela Chelaru își dorește să trăiască

Deși problemele de sănătate ale Marinele Chelaru nu sunt tocmai superficiale, actrița își dorește enorm să se facă bine și să arate fanilor ce știe ea să facă cel mai bine: spectacole de comedie la cel mai înalt nivel!

„Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir. Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte, am mers iar la spital. Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri, mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, s-a confesat actrița în cadrul unei emisiuni la TV.

„Aș lua un medicament care să mă ajute să trăiesc cât mai mult, nu vreau să am o bătrânețe urâtă. Acum mă simt așa și așa, am avut momente și mai bune și mai rele, după operație”, declară Marinela, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×