Cum a ajuns Lionel Messi să facă reclamă unei companii româneşti! Şi Simona Halep a promovat Banca Transilvania

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 13:08
Cum a ajuns Lionel Messi să facă reclamă unei companii româneşti! Şi Simona Halep a promovat Banca Transilvania
Leo Messi face reclamă la Banca Transilvania

Pare greu de crezut, dar Leo Messi folosește la cumpărături un card Transilvania! Cel puțin așa arată reclama pe care celebrul fotbalist a făcut-o pentru Mastercard.

Leo Messi face reclamă la Banca Transilvania

Așadar, fotbalistul argentinian Leo Messi, jucător al echipei Barcelona, face reclamă pentru Banca Transilvania și Mastercard într-un spot de 20 de secunde, în care apare plătind într-un magazin prin intermediul unui card bancar. Este un spot comercial Mastercard, pentru promovarea și a Băncii Transilvania.

„Poate nu ați crezut, dar e pe bune. Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!”, se arată într-un mesaj al Băncii Transilvania.

Simona Halep a făcut reclamă și ea pentru Banca Transilvania

Lionel Messi a încasat în ultimii 10 ani nu mai puțin de 750 de milioane de dolari. În plus, argentinianul din atacul Barcelonei a fost sportivul cu cele mai mari încasări în 2019, 127 de milioane de dolari, dintre care 92 le-a primit doar de la Barcelona, din contract, sponsori și alte surse.

Messi este pe locul 3 într-un asemenea top, după Floyd Mayweather (915 milioane de dolari) și după rivalul Cristiano Ronaldo (800 de milioane de dolari).

Anterior, Banca Transilvania a fost promovată și de jucătoarea de tenis Simona Halep. În 2018, Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă locală, depășind BCR la nivelul primei poziții, după ce banca cu sediul în Cluj a cumpărat Bancpost.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×