GALERIE FOTO INCENDIARĂ | Ea este femeia care l-a făcut bărbat pe Leo Messi la 17 ani! „Mama lui m-a alergat cu tigaia”

Mirela Apostol   
în Monden
05/04/2016, 17:12
GALERIE FOTO INCENDIARĂ | Ea este femeia care l-a făcut bărbat pe Leo Messi la 17 ani! „Mama lui m-a alergat cu tigaia” GALERIE FOTO

Astăzi argentinianul este cel mai valoros fotbalist al Planetei şi are întreaga lumea la picioare, însă cu totul altfel stăteau lucrurile pe vremea când Leo Messi era adolescent. Chiar şi aşa, actualul star al Barcelonei nu se poate plînge că nu a avut noroc în rândul femeilor.

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Ei bine, regula se aplică şi în cazul lui Leo. Ce-i drept, atacantul originar din Ţara Tangoului nici nu ar putea-o uita vreodată pe Macarena Lemos, dacă este să ţinem cont de sex appeal-ul debordant al superbei argentinience.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început pe când Messi avea 17 ani, iar blondina – doar 14. A fost o idilă pur adolescentina, cei doi desluşind împreună tainele iubirii, dar şi ale sexului, după cum recunoaşte, acum, tânăra sud-americancă.

Eu am fost prima lui, iar el a fost primul meu. A fost şi va rămâne ceva foarte frumos„, mărturiseşte Macarena, povestind, cu tristeţe în glas şi în suflet, că relaţia s-a sfârşit prematur, din cauza mamei lui Leo.

Mama lui mă trata ca pe un nimic. M-a urmarit într-un supermarket şi a început să mă înjure. Nu i-a fost de ajuns. A luat o tigaie şi a vrut să-mi dea una în cap„, a mai ţinut să precizeze Macarena Lemos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×