Banca Transilvania, mişcare de ultim moment! A preluat controlul aplicaţiei care ajută la plata facturilor lunare

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 10:26
Banca Transilvania, mişcare de ultim moment! A preluat controlul aplicaţiei care ajută la plata facturilor lunare
Banca Transilvania vine cu surprize pentru clienții săi. Sursa foto: bursa.ro

Banca Transilvania vine cu vești cât se poate de bune pentru toți clienții săi din România. BT Investments, compania care operează una dintre cele mai cunoscute și apreciate unități bancare din țara noastră a devenit acționar majoritar al Timesafe, dezvoltatorul Pago, aplicație care facilitează plata facturilor lunare.

Banca Transilvania preia controlul aplicației Pago

Mai concret, în urma negocierilor, reprezentanții BT au decis majorarea participației de la 19,87% la 51,12%. Acțiunile au fost cesionate de Adrian Cighi și Alexandru Gala Popescu, care în momentul de față dețin 39,1%, respectiv 9,78% din întreg capitalul social al companiei, potrivit profit.ro, care citează date oficiale publicate recent. Pago este o aplicație care se bucură de un real succes, întrucât le permite utilizatorilor să plătească facturile dintr-un singur cont.

Platforma cuprinde nu mai puțin de 220 de furnizori de gaze, energie electrică, apă, internet, telefonie mobilă, asigurări și salubritate. Proiectul este dezvoltat de Timesafe în parteneriat cu Banca Transilvania și Mastercard. Totodată, această aplicație permite încărcarea cartelelor pre-plătite, precum și plata rovinietelor.

Aplicația Pago, preluată de Banca Transilvania. Sursa foto: bzi.ro
Aplicația Pago, preluată de Banca Transilvania. Sursa foto: bzi.ro

Banca Transilvania a introdus o modalitate de transfer bani prin Facebook și Whatsapp

Nu este singura surpriză pe care Banca Transilvania le-a pregătit-o clienților săi în acest an. Cea mai mare unitate bancară din România, conform ultimelor date oficiale, disponibile la Ministerul Finanțelor Publice, a introdus recent o metodă modernă și inovativă prin care banii vor putea fi transferați inclusiv cu ajutorul Facebook și Whatsapp, cele două rețele de socializare care se bucură de o popularitate uriașă atât în România, cât și la nivelul întregii țări.

Aplicațiile de mesagerie sunt locul în care, tot mai mult, oamenii comunică, se informează si fac shopping. De aceea, vedem că bankingul integrat în social media este un pas natural, pentru că dorim să oferim servicii care simplifică viața clienților noștri. Solutia PayKey ne ajută astfel să oferim o experiență digitală de banking în premieră în România. Ne așteptăm ca soluția să contribuie la creșterea numărului de transferuri de bani, având în vedere că este un serviciu disponibil non-stop” , a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×