Culiță Sterp deja a călcat strâmb după împăcarea cu Carmen de la Sălciua. A fost prins cu două concurente de la Puterea Dragostei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/10/2019, 20:47
Culiță Sterp deja a călcat strâmb după împăcarea cu Carmen de la Sălciua. A fost prins cu două concurente de la Puterea Dragostei
Culiță Sterp a călcat strâmb imediat după împăcarea cu Carmen de la Sălciua. Sursa foto: online-news.ro

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost căsătoriți timp de 3 ani, dar drumurilor lor s-au despărțit. După ce fiecare a trăit alte povești de dragoste și-au dat seama că încă mai au sentimente și s-au împăcat, dar nu a durat prea mult. Se pare că după ultima ceartă cei doi protagoniști ai acestei povești s-au împăcat, din nou, dar Carmen de la Sălciua se pare că a fost deja înșelată. 

Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua cu două concurente de la „Puterea Dragostei”?

Nu mică ne-a fost mirarea când Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu fostul soț. Surpriza de care se pare că a avut parte cântăreața a fost că la scurt timp după dulcea împăcare Culiță Sterp a călcat strâmb și a petrecut în noapte întreagă în compania a două concurente de la emisiunea „Puterea Dragostei”. Ella și Larisa Judele au fost concurente în sezonul doi din emisiune și cele care și-au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în compania simpaticului Culiță.

Ella este acuzată că are ”bucurii” la Culiță Sterp, dar și Larisa este arătată cu degetul. Întâlnirea triunghiului amoros s-a petrecut în locuința Larisei care a ținut să lămurească lucrurile. Concurenta de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că nu s-a petrecut nimic între ei, ci doar „au stat, în pijamale, de vorbă cu Culiță”.

„Nu s-a întâmplat nimic, o spun cu mâna pe inimă. Ella și Culiță Sterp au stat de vorbă, a fost ca o petrecere în pijamale. Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce. Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vine pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic. Ella a stat, în pijamale, de vorbă cu Culiță, dar… atât”, a declarat Larisa pentru wowbiz.ro.

Cei doi au divorțat la notar luna trecută
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat în septembrie după 3 ani de căsnicie. Sursa foto: wowbiz.ro

Ce mesaj i-a transmis Culiță Sterp fostei soții de ziua ei de naștere

Carmen de la Sălciua și-a serbat ziua de naștere în urmă cu o zi, iar fostul soț nu a uitat acest lucru. Culiță Sterp i-a scris un mesaj emoționant pe contul de Facebook și a lăsat să se înțeleagă că are sentimente pentru cea lângă care a petrecut trei ani.

La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! La mulți ani , încă o dată!, a scris Culiță Sterp pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×