Ce mașină conduce Carmen de la Salciua. Costă 50.000 de euro și e luată cu banii de la Youtube

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 14:50
Ce mașină conduce Carmen de la Salciua. Costă 50.000 de euro și e luată cu banii de la Youtube GALERIE FOTO
Carmen de la Salciua în bolidul său roz. Sursa foto - facebook

Crăciunul anului trecut a venit cu un super cadou pentru Carmen de la Salciua. De atunci aceasta conduce o mașină de zeci de mii de euro. Între timp, interpreta de muzică populară și de petrecere, extrem de apreciată în domeniul ei, rupe norii și se bucură de un succes uriaș în ceea ce face. Practic, orice melodie pe care aceasta o lanseză ajunge în scurt timp numărul 1 pe youtube, la capitolul trending.

Ce mașină conduce Carmen de la Salciua

Milioane de fani i-au apreciat melodiile fostei soții a lui Culiță Sterp. Cei doi formau până de curând unul dintre cele mai indragite cupluri pe scena, cat si in viata privata. Cu toate acestea, atunci când și-au anunțat fanii că divorteaza, aceștia s-au impartit in doua tabere. Mulți dintre ei au empatizat cu durerea lui Carmen de la Salciua, mai ales când au descoperit că tânăra a fost inselata de bărbatul ei.

Culiță Sterp nu a ratat nici el ocazia și i-a anunțat pe admiratori că fosta sotie nu l-a iubit deloc și nici nu i-a fost tocmai fidelă. Când a văzut că lucrurile degenerează, Carmen a ales să se retragă și nu a mai dat nicio declarație cu privire la fosta sa relatie. Aceasta așteaptă acum să i se pronunțe divortul în mod oficial ca sa fie o femeie libera. Pana atunci, se bucura de succesul pe care il are din punct de vedere profesional.

Costă 50.000 de euro și e luată cu banii de la Youtube

Și este clar ca lumina zilei că îi merge de minune. Este din ce in ce mai solicitata, abia are timp sa se odihneasca, drept pentru care roadele muncii nu au întârziat să apară. Mai întâi a fost aroganța pe care a comis-o de Craciun. Atunci si-a facut cadou un bolid de lux, ale carui costuri sar de cateva zeci de mii se euro. Bolidul, unul de culoare roz, mare și încăpător, a atras privirile încă din prima zi.

Este vorba despre un BMW personalizat cu o nuanță de roz prezentă atât la exterior, cât și în interior. Culmea, Carmen de la Salciua a optat ca pielea de pe scaune si volan sa fie tot roz. Acum a venit randul surorii sale sa fie rasfatata. Daniela a incarcat o fotografie pe retelele de socializare, impreuna cu urmatorul mesaj: “Surioara ca a mea… chiar ca nu mai are nimenea! Un cadou cum numai tu puteai face! Te iubesc!”. Și cadoul a reprezentat un alt bolid, de asemenea, cu un preț de zeci de mii de euro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×