Cu toate că a înlocuit-o pe Adela Popescu, Lora nu primește atenția cuvenită de la PRO TV. Ce se întâmplă la emisiunie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/11/2018, 15:42
Cu toate că a înlocuit-o pe Adela Popescu, Lora nu primește atenția cuvenită de la PRO TV. Ce se întâmplă la emisiunie GALERIE FOTO
Lora, fără atenția trustului PRO TV, dar și fără aten ția publicului emisiunii!

Adela Popescu a plecat pentru o perioadă de la cârma emisiunii „Vorbește Lumea”, fiind în ultimul trimestru al sarcinii, iar în locul său a venit Lora. Din păcate, se pare că artista nu primește atenție de la trustul PRO TV, fapt dovedit prin imaginea sa inexistentă din materialul promo.

De asemenea, aceasta nu apare nici pe paginile de socializare ale emisiunii. Concediul de maternitate al Adelei i-a oferit o șansă artistei să se vadă prin prisma rolului de prezentator de televiziune. Chiar din prima clipă în care locul i-a fost preluat de artistă, Adela Popescu a telefonat în direct și i-a urat toate cele bune.

Lora nu a fost primită de PRO TV așa cum s-ar fi așteptat!

Lora este de o săptămână noua colegă de la emisiunea „Vorbește Lumea”, însă se pare că nu a atras atenția trustului, dar nu este iubită nici de o mare parte din public. Din păcate, comentariile fanilor emisiunii sunt de cele mai multe ori răutăcioase.

Lora nu apare pe pagina oficială de socializare a emisiunii, dar nici în promo!
Lora nu apare pe pagina oficială de socializare a emisiunii, dar nici în promo!

„Mi-ar placea să dispari de acolo și cântă la duș acasă …,ce te maimuțarești ..nu vezi că nu te suportă nimeni!!!?? Ori aveți orbul găinilor cu toții, nu vedeți comentariile de săptamână trecută încoace ??? Eu mă uit doar la început să văd dacă a dispărut fufa și gata schimb !!!”, „Nici un invitat nu te privește și nu discută cu tine….toate privirile invitaților sunt ațintite doar spre Cove …Păcat de emisiune”, „Când pleacă Lora din emisiune? Să știu să mă uit și eu”, au fost doar unele din comentariile de pe pagina oficială a emisiunii.

Adela Popescu, mesaj de încurajare pentru Lora

Adela Popescu este în concediu de maternitate, datorită ultimul trimestru de sarcină pe care îl traversează, astfel că s-a retras pentru o scurtă vreme de pe micile ecrane. Producătorii emisiunii pe care o prezenta alături de Gabriel Coveșanu au decis ca Lora să îi ia locul. Chiar în prima ediție, de la venirea cântăreței în rolul de moderatoare, Adela a intervenit telefonic să le ureze toate cele bune ei și colegului de platou.

”Scumpa mea, te pup, mă bucur că ești alături de el. Ești minunată, dar ai grijă cu individul. O să-ți facă complimente, dar nu știi ce-i poate pielea. Când te supără, îi furi sandvișul. Nu există răzbunare mai mare. Am eu grijă de el în lipsa ta draga mea, crede-mă o să-l ai ca nou înapoi. O să fie perfect”, a scpus Adela Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×