Cove va avea o colegă nouă! Lora o va înlocui pe Adela Popescu la ”Vorbește Lumea”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/11/2018, 18:51
Cove va avea o colegă nouă! Lora o va înlocui pe Adela Popescu la ”Vorbește Lumea” GALERIE FOTO
Lora îi va ține locul Adelei Popescu la emisiunea "Vorbește Lumea"

Adela Popescu a intrat recent în concediu prenatal, așa că de astăzi Cove se va bucura de prezența Lorei în platoul de filmare al emisiunii ”Vorbește Lumea”. Viitoarea mămică i-a urat toate cele bune cântăreței, prin telefon.

”Scumpa mea, te pup, mă bucur că ești alături de el. Ești minunată, dar ai grijă cu individul. O să-ți facă complimente, dar nu știi ce-i poate pielea. Când te supără, îi furi sandvișul. Nu există răzbunare mai mare”, i-a transmis în direct Lorei.

Lora, înlocuitoarea Adelei Popescu la ”Vorbește Lumea”

Adela Popescu, cea care a fost la cârma emisiunii ”Vorbește Lumea”, alături de Cove, urmează să nască, așa că Lora îi va ține locul. De asemenea, și prezența lui Gabriel Coveșanu a lipsit într-o  perioadă, datorită implicării sale într-un alt proiect de televiziune. Acesta mai are unele proiecte pe care le onorează. Cove se va bucura de acum de prezența Lorei, care îi va fi alături pe parcursul ultimelor săptămâni de sarcină ale Adelei.

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Vorbește Lumea” i-a oferit primele sfaturi blondinei, și a încurajat-o din plin. De asemenea, a rugat-o pe Lora să aibă grijă cu Cove. Lora i-a răspuns că îi va face față și că se va descurca perfect. ”Am eu grijă de el în lipsa ta draga mea, crede-mă o să-l ai ca nou înapoi. O să fie perfect”, a spus noua colegă a lui Cove de la emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Adela Popescu, mamă pentru a doua oară

Adela Popescu va deveni în curând mamă pentru a doua oară, fapt pentru care este extrem de nerăbdătoare. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că dorește să nască natural, dar a mai vorbit și despre cum se simte, față de prima sarcină. „Totul bine, „flatiolul” este în grafic, adică puțin peste. Mai exact, este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. (…) de data asta doresc să nasc natural.

Sper totuși că „flațiolul” să fie rezonabil și “echilibrat”. ? De o săptămâna mă simt “grea”, așa cum nu m-am simțit la prima sarcina. “Micuțul grăsuț” s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami…așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă. ???. (…) Ne tot gândim să înceapă Radu să îl adoarmă, să asocieze somnul cu vocea lui tati, nu cu a lui mami, așa cum se întâmplă acum. Cred că, altfel, va fi tare complicat să citesc povești și să și alaptez în același timp. ?”, a scris prezentatoarea pe blogul său personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×