Cu cine se iubește Oana Radu după moartea lui Alin. Este chiar instructorul său de fitness. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/01/2020, 19:19
Cu cine se iubește Oana Radu după moartea lui Alin. Este chiar instructorul său de fitness. FOTO GALERIE FOTO
Oana Radu iubește din nou. Actualul iubit este chiar antrenorul de fitness. Sursa foto: Instagram.com

Oana Radu a lăsat în urmă trecutul și s-a îndrăgostit la doar 5 luni de la moartea iubitului ei, Alin. Cântăreața iubește din nou și a postat de rețelele de socializare mai multe imagini cu partenerul ei de viață. 

Oana Radu se iubește cu antrenorul de fitness, Cătălin

Oana Radu și-a pierdut partenerul de viață după ce acesta a suferit arsuri de la o sticlă incendiară aruncată în scara blocului. Vestea trecerii în neființă a lui Alin a fost dată chiar de artistă, doar că la scurt timp aceasta a fost văzută în compania altui bărbat. VEZI FOTO

Cântăreața și-a asumat o nouă relație la 5 luni de la moartea fostului iubit. Oana Radu se iubește cu Cătălin Dobrescu, instructorul personal de fitness în ciuda faptului că a fost pusă la zid de fani. La începutul toamnei au apărut primele semne că Oana și-a refăcut viața sentimentală, dar nu a recunoscut acest lucru.

Tânăra cântăreață spunea la finalul lunii noiembrie că bărbatul îi este doar foarte bun prieten, dar se pare că între cei doi este mai mult decât atât. Oana Radu a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii alături de Cătălin ținându-se de mână sau sărutându-se.

Artista nu confirmă relația cu antrenorul personal de fitness

Primele imagini cu noul partener de viață al Oanei Radu au fost postate pe rețelele de socializare în luna noiembrie când artista apărea la TV și își plângea fostul iubit. Nu mare ne-a fost mirarea ca la începutul acestui an cei doi să devină din ce în ce mai apropiați.

În ciuda faptului că au apărut foarte multe imagini cu cei doi pe contul de Instagram, pe special pe cel al lui Cătălin, niciunul nu a confirmat zvonurile conform cărora ar forma un cuplu.

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni.

Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a spus Oana Radu în emisiunea lui Dan Capatos, scrie dcnews.ro.

Oana Radu despre relația cu Alin: ”Nu există relații perfecte”

„Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la TV. Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele.

Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani. Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine”, a mărturisit Oana Radu despre relația cu Alin, relatează libertatea.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×