Cu ce se ocupa Corina Caragea la debutul în televiziune! Vedeta Pro TV a lucrat la altă televiziune. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/02/2019, 15:02
Cu ce se ocupa Corina Caragea la debutul în televiziune! Vedeta Pro TV a lucrat la altă televiziune. FOTO GALERIE FOTO
Surprize, surprize! Corina caragea a vorbit despre debutul sau in televiziune!

Surpize, surprize, unde a debutat Corina Cargea în televiziune! Cu toții o cunoaștem pe frumoasa Corina Caragea, prezentatoare de ani de zile a jurnalului de sport de la Pro Tv. Vedeta și-a făcut însă debutul în lumea televiziunii chiar la TVR 1, în cadrul emisiunii ”Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin.

Actuala vedetă a Pro TV-ului era admirată la fiecare emisiune, deoarece făcea parte din trupa de balet a emisiunii. Așadar, Corina Caragea dansa, alături de mai multe tinere de câte ori era nevoie pe timpul emisiunii patronate de Andreea Marin.

”Surprize, surprize”, lampă de lansare pentru Corina Caragea

”La Surprize-Surprize am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni.

Corina caragea facea parte din trupa de balet a emisiunii Surprize, Surprize

Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Adevărul.

Corina Caragea a lucrat la TVR 1 timp de trei luni

Vedeta Pro TV nu a recurs la operații estetice

Corina Caragea nu are operaţii estetice. Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! ca nu are intervenţii estetice la nivelul chipului sau la corp. Este naturală şi se mândreşte cu asta. Într-un interviu chiar pentru ProTv, bruneta a spus că nu este împotriva operațiilor estetice, dar nu vrea momentan să modifice nimic.

Pentru a se menține în forma pe care o vedem zilnic la știrile Pro TV, vedeta face mult sport. A mărturisit că are ganterele și izoprenul întotdeauna în mașină, fiind pregătită oricând pentru puțină mișcare. Așadar, oricine se poate întâlni cu vedeta de televiziune prin parcurile din Capitală, deoarece preferă să facă sport în aer liber, când vremea îi permite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×