Corina Caragea s-a măritat în secret!? Avem primele imagini cu rochia de mireasa a vedetei

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/06/2018, 19:29
Corina Caragea s-a măritat în secret!? Avem primele imagini cu rochia de mireasa a vedetei GALERIE FOTO

Corina Caragea s-a măritat în secret!? Avem primele imagini cu rochia de mireasa a vedetei. Știrista pare că s-a măritat în secret cu alesul inimii ei, Robert Pongracz. Frumoasa brunetă a radiat într-o rochie de mireasă, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în pozele pe care le-a postat pe contul său de Instagram. A purtat o rochie diafană, semnată de faimoasa casă de modă Rhea Costa, care avea mâneci clopot și aplicații din broderie.

A purtat un machiaj simplu, natural, iar părul l-a avut prins într-o coadă împletită, pe care a aplicat trandafiri naturali. A fost o apariție! O mireasă ravisantă!

Corina Caragea nu a făcut, din păcate, pasul cel mare. Vedeta a mers la Toscano pentru un shooting al casei de modă Rhea Costa.

Corina Caragea s-a măritat în secret!? Avem primele imagini cu rochia de mireasa a vedetei

„Nu privi înapoi. În jurul lumii. Ce e mai bun nu s-a întâmplat încă. Toscano. Nuntă. Priveliște minunată. Rhea Costa. Povestea Toscano. Să mergem într-un loc în care nu am mai fost înainte. Detalii. Nuntă. Rochie”, sunt câteva dintre mesajele postate de Corina Caragea din ziua nunții.

Contul de socializare al Corinei este plin de urări. Zeci de fani îi urează stiristei „Casă de piatră”.

Declarațiile Corinei erau altele, în urmă cu câteva luni. Acesta era convinsă că nu își va unii destinul cu iubitul său foarte curînd.

„Am fost în cuplu în vacanţă. (…). Nu mă căsătoresc acum. Nu mi se pare o prioritate. Cred că important e să fii fericit. Da, Bali e o destinaţie pentru luna de miere, dar e frumos şi în Maldive. (…). Nu am stat în hotel prea mult – îmi place să interacţionez cu localnicii. Şi mi-a spus un cuplu că la ei Revelionul e «silent day (n.r.: ziua tăcerii)» – anul acesta e în martie, nimeni nu iese pe stradă. Stăm cu familia, medităm, stăm şi ne gândim cui trebuie să cerem iertare. Ei se relaxează mental, sufleteşte. (…). Am încercat fructul dragonului şi fructul şarpelui”, a povestit frumoasa prezentatore TV în cadrul unei emisiuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×