Corina Caragea ar pleca de la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV! Ce vrea să facă bruneta!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 14:05
Corina Caragea ar pleca de la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV! Ce vrea să facă bruneta!

Cu toții o cunoaștem de ani buni. Ne aduce cele mai importante știri din sport, la Pro TV. Vorbim despre Corina Caragea, care a declarat însă că ar pleca de la pupitrul știrilor sportive.

Adică ar renunța la pupitrul știrilor sportive. În cadrul unui interviu oferit recent, ea a dar de înțeles că ar fi tentată să facă și altceva în afară de a aduce în casele românilor știri din lumea sportului de pe întreg mapamondul.

Corina Caragea ar pleca de la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV  pentru o emisiune de divertisment

Corina Caragea a declarat că nu ar refuza să modereze o emisiune de divertisment sau una de turism. ”Da, îmi face cu ochiul și divertismentul, mi-ar plăcea și o emisiune pe zona de turism. Feedback-ul primit la articolele de pe blogul meu îmi dă curaj. Este o pasiune a mea, pe care mă bucur să o împart și să o povestesc și altora. Sunt cititori care completează recomandările mele sau care îmi spun că pe invitații mei îi descoperă altfel decât îi știau de la TV, întotdeauna într-o lumină mult mai caldă și mai personală. (…). Deși sunt omul planului, pragmatic și calculat, cele mai frumoase lucruri din viața mea au fost peste ceea ce mi-am propus. Așa că nu vreau să mă gândesc la viitor, ci să mă bucur de prezent. Noi oamenii, în general, ne lăsăm trași în trecut sau visăm la viitor, uitând să fim atenți la ceea ce se întâmplă astăzi”, a mărturisit Corina Caragra pentru evz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×