Cu ce blondă celebră a înlocuit-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/10/2018, 22:02
Cu ce blondă celebră a înlocuit-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu! GALERIE FOTO
Tristan Tate se pare ca face o noua cucerire in showbizul romanesc!

Tristan Tate, milionarul englez care a format pentru scurt timp un cuplu cu Bianca Drăgușanu, face o nouă cucerire din showbizul românesc! Faimosul englez se dă în vânt după femei frumoase, iar ultima pe care a pus ochii se pare că este nimeni alta decât frumoasa Denisa Botcari!

Cei doi au avut o scurtă conversație pe Facebook! Frumoasa blondă, aflată în Turcia, a cerut ajutorul pe rețeaua de socializare, iar Trstan Tate s-a grăbit să-i sare în ajutor domniței! ”Am oameni acolo, depinde de ce ai nevoie”, a fost răspnsul prompt al fostului iubit al Biancăi Drăgușanu.

Tristan Tate, galant cu Denisa Botcari

Apoi, Denisa Borcari i-a spus lui Tristan Tate că vrea să știe dacă există o croitorie deschisă duminică sau o fabrică de unde să poată cumpăra materiale pentru haine. Și, mesajul s-a încheiat cu promisiunea că vedeta îl va scoate pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu la o băutură! Mai multe au vorbit, probabil, în privat, departe de ochii curioșilor.

Tristan Tate s-a dovedit a fi mai puțin galant cu Bianca Drăgușanu! Imediat după ce s-au despărțit, englezul a vorbit în termeni ironici, într-o emisiune TV, despre Bianca Drăgușanu. La câteva ore după ce Răzvan Botezatu a spus că Bianca și Tristan s-au despărțit, milionarul englez a ieșit la atac.

Citește și Semne de împăcare pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav: „Te iubesc!”

Citește și Bianca Drăgușanu, întâlnire nocturnă cu un bogătaș chinez

Tristan Tate a descris-o pe Bianca Drăgușanu în termeni ironici, spunând despre ea că este o ”familistă”. “Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a spus Tristan Tate în cadrul unei emisiuni TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×